Arkadaşlar bende hiç kimsenin clan logoları gözükmüyor.
Bunu çözmek için çok uğraştım fakat olmadı.
silip yükledim,bilgisayara format attım,check files yaptım,warrock dosyalarının içindeki avata klasöründeki herşeyi sildim fakat hiçbiri çözüm olmadı.
Galiba tek çözüm yeni patch beklemek yeni patch ne zaman gelir acaba ?
5-6 güne çıkarmaya çalışacağım en geç 6 gün
(02-23-2012 08:11 PM)M.K Yazılan: [ -> ]5-6 güne çıkarmaya çalışacağım en geç 6 gün
İlginiz İçin Teşekkür Ederim.
resmi forumda bu gece büyük bir şeyler geleceğini yazmış jericho. Bence clanlar hakkında birşeyler vardır. Şu clan avatarı koyma itemi marketplacee gelir diye düşünüyorum
(02-23-2012 08:18 PM)isimyok33 Yazılan: [ -> ]resmi forumda bu gece büyük bir şeyler geleceğini yazmış jericho. Bence clanlar hakkında birşeyler vardır. Şu clan avatarı koyma itemi marketplacee gelir diye düşünüyorum
Öyle bir şey neden olsun ki clan logosuna para verilirmi sence.

Eskiden clanlar para ile açılırdı, para gerektiren bir şeydi. Eskilerden olmayanlar için tabi saçma geliyor

Clan öyle abuk sabuk bir yapılanma değil War Rock'da tabii gir çık clan kur dağıt olayı çok yaygın şu an.
Patch konusuna gelince bugün sadece bakım var herhangi bir patch yok
http://forums.gamersfirst.com/topic/2578...try2459814
(02-23-2012 08:24 PM)ACET Yazılan: [ -> ] (02-23-2012 08:18 PM)isimyok33 Yazılan: [ -> ]resmi forumda bu gece büyük bir şeyler geleceğini yazmış jericho. Bence clanlar hakkında birşeyler vardır. Şu clan avatarı koyma itemi marketplacee gelir diye düşünüyorum
Öyle bir şey neden olsun ki clan logosuna para verilirmi sence.
eğer parasız koyulmuyosa verilmezmi

(02-23-2012 08:18 PM)isimyok33 Yazılan: [ -> ]resmi forumda bu gece büyük bir şeyler geleceğini yazmış jericho. Bence clanlar hakkında birşeyler vardır. Şu clan avatarı koyma itemi marketplacee gelir diye düşünüyorum
Büyük şeyler derken bakımmı sadece yoksa patch varmı ?
Bence eskiye dönülmeli yanında logo varken bir ayrı duruyordu herkeste yoktu clan