(02-23-2012 08:37 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Eskiden clanlar para ile açılırdı, para gerektiren bir şeydi. Eskilerden olmayanlar için tabi saçma geliyor
Clan öyle abuk sabuk bir yapılanma değil War Rock'da tabii gir çık clan kur dağıt olayı çok yaygın şu an.
Patch konusuna gelince bugün sadece bakım var herhangi bir patch yok
http://forums.gamersfirst.com/topic/2578...try2459814
Karıştırmışım düzeltiyorum bu gece lag hakkında bakım olcak haftasanu o büyük şey olacakmış jericho twitten açıklamış resmiden gördüm
Eskiden klan sistemi daha iyidi sanki premium bitince kapanıyordu klan diye hatırlıyorum

o değilde knight kapandı sabahtan beri bugün acayip kasıcaktım giremiyorum vallahi deli etti.
(02-23-2012 08:11 PM)M.K Yazılan: [ -> ]5-6 güne çıkarmaya çalışacağım en geç 6 gün
mustafa ile uğraşıyoruz bir kaç bug kaldı onları düzelttikten sonra çok güzel bir patch gelicek biraz açalım.
+Hero mod 3 günlüğüne gelecek.
+Zombi moda marien haritası gelicek.
+Dual ak-47 gelecek.
+Dual aw50f gelicek.
+Yeni mod gelecek daha doğrusu zombi moda eklenti gelicek artık sizde zombi olabileceksiniz!
+2 Yeni silah gelicek.
+Cqc yeni harita gelicek.
-Bu gece ise pazar alanındaki indirimler kalkacak.
+Yeni patch ile hs kaldırıkıp yeni bir program gelicek.
+Platinium premium gelecek. Özelliklerini daha önce açıklmıştım.
bunlar 4-5 gün içinde olacak tahmini 250mblık büyük bir patch olacak. Gelecek özellikler fazla ve ağır olduğu için normal bakım süresinden 5 saat kadar uzun sürecek. Ilk günlerde biraz kasma olacak bunun içinde daha sonra ayrıca bir patch gelecek. Şimdilik bu kadar.
Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar dileriz.
WarRock Türk takımı.
of be sonunda kaçış modu geliyor. Dual aw

hero mode herşey süper bilgi için teşekkürler
vay be süpermiş koredeki tüm yenilikler genellemesine geldi dual aw50f yı snıper nasıl sıkcak acaba 3 m geriye gideriz 2 siylede sıkarsak

bukadar yenılık yapıyorlar bıde su eskı clan ops sıstemı gelsede ops uzerınden clan macları oynansa oyun gercek zevkı oydu sımdı takımınla dogru duzgun bı mac yapamıyorsun yapsanda kayıt dısı tabı ugras ısteyen bırsey oldugu ıcın usenıyorlar