İnsanların ilgi görmek hoşuna gider.Senin ona olan ilginin farkında ama bunu kullanıyor sadece,sana karşı birşey hissetmiyor.Hayallerin yıkılmasın vazgeç genç =))
(02-15-2012 01:07 AM)Raikko Yazılan: [ -> ]bende üniverste de başlama taraftarıyım yani ayrı şehirlere gidersiniz kötü olur 
(02-15-2012 12:42 AM)Star Yazılan: [ -> ]Moralini bozmak istemem ama lise aşkları çabuk biter, bir iki hevesini alır olmuyor diyip bırakır. En iyisi üniversitede böyle işlerle uğraşmak.
Üniversite de aşklar otogarda biter.

hadi yine iyisin benim durum daha karışık tek yakalayamıyorumki söyleyeyim

aga benimde bir huyum var netten konuşamıyorum illa yüz yüze olcak. birini sokucam araya yoksa olmucak bu iş öle gözüküyor

Posta yollasan haydar Baba çözüm bulur sana
Git kaçır yavrum

utanacak yada çekinecek birşey yok dostum belliki bi arkadaştan öte görüyorki senden hediye beklemiş bence içini dök dökki yarın pişman olmayasın

Hayırlı olsun kardeşim . Benimki daha beteri yazlıkta bir kız var kızla muhabbetim bile yok olmasını istedim ama muhabbeti kuramadım , kızla aynı sitedeyiz bakışıyor gibiyiz , değiliz karışık durumlar açıkcası bir türlü tanışamadım sonra yaz bitti ama kız hala aklımda :/
Benim en yakın arkadaşım 8 aylık sevgilimden ayırdı beni şimdi kızın oturduğu lojmnın kızlarnın yarısı bana düşman