Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Acaba O'da Seviyomu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sevgili forum galiba O kızı buldum Bu seferki öncekilere benzemiyor öyle böyle değil fakat bi sorun var hani mesajlaşırsın falan dersinki oda seviyor açılma vakti geldi işte o vakit bi türlü gelmiyor Bugün bi baktım benden hediye bekliyor ben kendi kendime noluyo lan daha çıkmıyoruz bile diyorum bi bakıyorum beni tınmıyor İşte öyle içimi döktüm rahatladım Naapsamki ? Bana öyle bi yol gösterinki beni dostu olarakmı görüyor yoksa dosttan ötemi olarak görüyor Nazamı çekiyor yoksa hoşlanmıyormu bi çözemedim bir yere davet etsem terslermi acaba yoksa O davetimimi bekliyor ? Ulan çok dertliyim
Bence bir yere davet edip açık açık konuşmanı öneririm. Wink
Yüz yüze konuşamıyorsa utanıyorsan falan ona güzel bir mesaj yaz duygularını ifade eden -eğer kabul etmezsen bir daha görüşmeyiz falan de kabul ederse çıkarsınız zaten ben yüz yüze söyleyemediğim için böyle yapıyordum
Utanmıyorumda kız her teneffüs yanımda oturup dertleşiyoruz bakışıyoruz falan ama bir türlü açılamadım gitti ulan acaba cikiyoruzda benimmi haberim yok lan Big Grin düşündümde habire beraberiz neyse kararlıyım çekecem bi köşeye açılacam yarın olsun bi
kusura bakmada malsın o zaman hacı kız gözünün içine bakıyo lan ayağına geliyor kız sen daha seviyor mu acaba diyosun reddederse yapacak bişey yok 3 gün bitkisel hayat 4.gün yeni kız Big Grin yalnız sen geceyi geçiremen ha ya böyle olursa ya istemezse ya lar uzar gider
açılınca aldığin cevabı bizimlede paylaş . umarım istediğin cevabı alırsın
Lan ya beni dostu olarak görüyorsa Big Grin

Offf sı*tığımın resmidir bu Olum bu niye digerleri gibi çıkmadıki bundan öncekiler benden önce davrandı vallahi Smile
(02-14-2012 11:27 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]kusura bakmada malsın o zaman hacı kız gözünün içine bakıyo lan ayağına geliyor kız sen daha seviyor mu acaba diyosun reddederse yapacak bişey yok 3 gün bitkisel hayat 4.gün yeni kız Big Grin yalnız sen geceyi geçiremen ha ya böyle olursa ya istemezse ya lar uzar gider

Gaza geldim aradım kızı telefonda söyledim herhalde uyandırdım uyku sersemi bi ses tonu vardı dayanamadım aradım dedim yarın söyleyecektim dedim kurduğu cümle aynen şu " 1 aydır gözünün içine bakıyorum mal acaba ne zaman söyleyecek diye sen soylemeseydin ben söyleyecektim artık" dedi Big Grin

Çok mutlu oldum lan neyse kızıda uyandırdık mesaj falan ben devam edeyim Hadi görüşürüz sen olmasan daha bekliyodum Smile
Her zaman panpaa lan yuva yaptık emi sağ melek yaz bunları yaz Big Grin fena mı oldu lan hem 14 şubatta hem 15 şubatta hediye alıcaktın ben olsam 29 şubatta teklif ederdim 4 yılda bir kutlardım Big Grin Big Grin
mutluluklar dilerim bro.
Moralini bozmak istemem ama lise aşkları çabuk biter, bir iki hevesini alır olmuyor diyip bırakır. En iyisi üniversitede böyle işlerle uğraşmak.
bende üniverste de başlama taraftarıyım yani ayrı şehirlere gidersiniz kötü olur Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler