Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Muhabbet kuşum :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,

2 haftadır kuş bende ama konu yeni.Kuşumun adı şımarık.Yeni aldım 70 günlük muhabbet kuşu ve erkek.Elimi kafesine doğru uzatınca korkmuyor ama tutmak isterken kaçışıyor.Kaçıcak yeri olmayıncada parmağımı uzatınca gagasını açıyor ısırıcak gibi.Biraz korkuyorum ısırır diyede Smile Evinde kuş olanlar benimle konuşabilirmi nasıl eğitebilirim elime nasıl gelebilir?

beyfendi
quşum nedir ya
Öylesine tamam düzelttim ayrıntıya takılıp post kasmayın.Cevap verin sadece victory.gif
öncelikte hayırlı olsun tutarken demişsin avucunun içine almaya çalışıyosan hiçbir kuş kanadına dokunulmasını sevmez bendede kanarya var onlar daha korkaktır. Elime gelmiyo derken parmağıma konmuyo filan diyosan zamanla sana alışır eğer olmazsa kuşun yemliklerini çıkar avucuna bir tutam yem koy bir süre sonra acıkınca gelir. selam söyle şımarıka Smile
Bende 2 3 yıl önce bakıyordum. Biraz alışması lazım sana kafesin kapağını açınca sen onu dışarı çıkarmaya çalışma bırak kendisi çıksın. Biraz uzun sürebilir alışması. İlla tutacağım diyorsan tut korkma o kadar acı verici bir ısırığı yok. Smile
(02-13-2012 05:29 PM)isimyok33 Yazılan: [ -> ]öncelikte hayırlı olsun tutarken demişsin avucunun içine almaya çalışıyosan hiçbir kuş kanadına dokunulmasını sevmez bendede kanarya var onlar daha korkaktır. Elime gelmiyo derken parmağıma konmuyo filan diyosan zamanla sana alışır eğer olmazsa kuşun yemliklerini çıkar avucuna bir tutam yem koy bir süre sonra acıkınca gelir. selam söyle şımarıka Smile

Cevaplar için teşekkürler.Genede konuyu kitlemiyelim lütfen başka cevaplarda gelir.
(02-13-2012 05:25 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Öylesine tamam düzelttim ayrıntıya takılıp post kasmayın.Cevap verin sadece victory.gif

Lan Türkçeyi katlettiğini söylemenin neresi post kasmak deli etme
Arkadaşım seninle polemiğe girmek istemiyorum.Bir önerin yada kuşlarla ilgili bilgin varsa konuş.Bu forumun en sevmediğim yanı konuyu başka tarafa çekip konudan şaşmanız.Genede kimseye saygısızlık edemem.beyfendi
arda can post kasmak diye bir şey yoktur adam senin yanlışını düzeltiyor cahillik etme.
Kural bir avucunun içine onu yakalar pozisyonda alip sıkma hayvanı Smile Bırak avucunun icinde gezsin yem filan koy eline sana alışsın bi zaman sonra kafesinin kapısını açık bırak orayı evi gibi görsün girip çıksın benim muhabbet kuşum öyle yapıyor parmağımda duruyor arada genelde omzumda takılıyor öyle işte Şu yem verme olayını dene eğitme olayında çok önemli sana alışması icinde gerekli
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler