Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Muhabbet kuşum :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
muhabbetler güldürdü beni kuşum elime gelmiyor flan Big GrinBig GrinBig Grin
Bendede 8 tane muhabet kuşu var şu sıralar cennet papağnı almayı planlıyorum eğitmek okadarda zor değil yanlız 70 günlük biraz büyükmüş ben kuşlar küçükken elimle besliyordum bir süre sonra üstüme konmaya başladılar pek sıkıntı çekmedim ben alıştırırken
(02-13-2012 09:48 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Kural bir avucunun içine onu yakalar pozisyonda alip sıkma hayvanı Smile Bırak avucunun icinde gezsin yem filan koy eline sana alışsın bi zaman sonra kafesinin kapısını açık bırak orayı evi gibi görsün girip çıksın benim muhabbet kuşum öyle yapıyor parmağımda duruyor arada genelde omzumda takılıyor öyle işte Şu yem verme olayını dene eğitme olayında çok önemli sana alışması icinde gerekli

(02-14-2012 04:51 PM)hortlak46 Yazılan: [ -> ]Bendede 8 tane muhabet kuşu var şu sıralar cennet papağnı almayı planlıyorum eğitmek okadarda zor değil yanlız 70 günlük biraz büyükmüş ben kuşlar küçükken elimle besliyordum bir süre sonra üstüme konmaya başladılar pek sıkıntı çekmedim ben alıştırırken

İkinizin cevabı bana en çok yardımcı olan cevaplar.Çok teşekkür ederim özellikle Mustafa Kemal'e.Yalnız sorun şu : Ne zaman açıktığını bilmiyorum yem kutusunu çıkarıp elimi uzatıyorum elimi 5dk tutuyorum bişi yapmıyor ve elime gelmiyor Sad Ama mesala dalda dururken yukardan telden parmağımı uzatıp başını okşuyorum bazen hoşuna gidiyor bazen kızıp gagalıyor.Yarı yarıya alıştı bana sadece.Uzaktan yapabiliyorum bişeyler.1 cm kalsa bile dokunur gibi yapıyorum bişey yapmıyor.Ama temas halinde hemen ya
1-Gagalıyor
2-Etrafa kaçışıyor.

Facebook - Msn gibi rahatça konuşabiliceğimiz , kuşlar hakkında bilgisi olan biri verebilirse iyi olur.

beyfendi
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler