Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MUFREZE1 denen clanının yaptığı terbiyesizlik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
gün geçtikçe millet gerçekten salaklaştı. bitaraflarının kalkmasıyla doğru orantılı olarak , milleti küçük görmeye başladılar.

conturas oynarken ilk başta bizim teamde 3-4 tane bu mufreze denen , gerzeklerden oluşan clandan adam vardı. sonra milleti atıp atıp , clandan kendi adamlarını aldılar. en son sıra bana geldi. dalga geçer gibi naber dark dediler , sana bişey sorucaz dediler. insan gibi buyur ? dedim ve atıldım. bunun sebebi nedir ? bitaraflarını kaldıran sebep ne ? çok mu prolar ? hayır. kuş gibi avladım bu akşamki oyunda. ama anlayamıyorum niye böyleler ? neyse umarım bu konuyu görürler , bi ws isterler , ve bende bitaraflarını indirecek skoru yaparım. hayırlısı.
iyi forumlar
lstersen 90 lvl ol. Clan ile gelirse atıyorlar & yada söyle diyim "huylu huyundan vazgecmez"
bu yaptıklarına çok güzel oturan bi laf varda , ayıp olur şimdi
müsade denen bişey var onlara daha ulaşmamış mı ?
sanırım bu angutlara daha ulaşamamış.
(02-12-2012 01:35 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]lstersen 90 lvl ol. Clan ile gelirse atıyorlar & yada söyle diyim "huylu huyundan vazgecmez"

oyyy
bir kişinin yaptığını hepsine mæal etme bence o klanda tanıdığım bir kişi var.rica etseler çıkacağından eminim atmaları cidden ayıp etmişler. işte ben bu yüzden Tr serverinde takılmıyorum çünkü yabancılar bizim insanımızdan daha insanlar hemde oyunu pek bilmiyorlar adamım
(02-12-2012 02:53 AM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]bir kişinin yaptığını hepsine mæal etme bence o klanda tanıdığım bir kişi var.rica etseler çıkacağından eminim atmaları cidden ayıp etmişler. işte ben bu yüzden Tr serverinde takılmıyorum çünkü yabancılar bizim insanımızdan daha insanlar hemde oyunu pek bilmiyorlar adamım

Onlar mı insan sırf Türksün diye odadan atıyorlar.
(02-12-2012 03:08 AM)Star Yazılan: [ -> ]
(02-12-2012 02:53 AM)Kırım_Hanlığı Yazılan: [ -> ]bir kişinin yaptığını hepsine mæal etme bence o klanda tanıdığım bir kişi var.rica etseler çıkacağından eminim atmaları cidden ayıp etmişler. işte ben bu yüzden Tr serverinde takılmıyorum çünkü yabancılar bizim insanımızdan daha insanlar hemde oyunu pek bilmiyorlar adamım

Onlar mı insan sırf Türksün diye odadan atıyorlar.

1 aydır orada takılıyorum 2 kere atmaya yeltendiler 1 kere atıldım 2 cide y demediler takılıyorsanda yanından 1 arkadaşın daha olsunki garanti devam et Smile
Dün İsraillilerle kapıştık çok zevkli oluyo bencede yabancı serverda takılın Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler