Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: MUFREZE1 denen clanının yaptığı terbiyesizlik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Abimle aynı anda başladık bu oyuna o başladığında 22 yaşındaydı şimdi ev bark çocuk çocuk giremiyor haliyle o baya isyan ederdi bu konulara ve ayrıca oyun içi küfürleşmeyi kesmek için baya çaba göstermişti, ancak bu clan oyunlarında çok karışık oluyor ki şöyle karışık oluyor; adam kendine güveniyorsa her haltı yapar oldu, zamanında yani oyuna ilk başladığım zamanlar oyunun betasından sonra çok iyi hatırlıyorum ilk odaları kapmak için saatlerce yarışırdık ve eğer kapılırsada o oda başkasına gitmesin diye 'Oda Devir' denilen birşey yapardık herkezi kicklerdik oyun başlamadan ve odayı öyle başka bir arkadaşımıza teslim ederdik, ben saatlerce odayı kapatmadan bir arkadaşım gelsinde ona devredim diye beklediğimi hatırlıyorum. Yani senelerdir olağan şeyler bunlar değiştiremezsin. Düşününce biz ' Oda Devir ' denilen şeyi yaparken kicklediğimiz adamlarda gelip böyle bir konu açsalardı ' Yasak Değil Sonuçta Kicklerim. ' diye bir cevap verirdim, yani elinden birşey gelmez sadece altdan almaya bak.
(02-12-2012 08:21 AM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]Dün İsraillilerle kapıştık çok zevkli oluyo bencede yabancı serverda takılın Big Grin

israillileri resmen dağıttık yaa Big Grin
Middle'da çok kicklemiyorlar. Europe Server'ı fena Türk karşıtı dolu. Nickinde varsa Tr li bir şey veya yüksek levelsan çat atıyorlar.
Gerzek ne oluyor ?
Bu oyunun Modları forumda kaba sava sözler sarp etmek serbestmi ? angutlar falan filan saydırıyor acemi
(02-12-2012 01:12 AM)darkestforce35 Yazılan: [ -> ]gün geçtikçe millet gerçekten salaklaştı. bitaraflarının kalkmasıyla doğru orantılı olarak , milleti küçük görmeye başladılar.

conturas oynarken ilk başta bizim teamde 3-4 tane bu mufreze denen , gerzeklerden oluşan clandan adam vardı. sonra milleti atıp atıp , clandan kendi adamlarını aldılar. en son sıra bana geldi. dalga geçer gibi naber dark dediler , sana bişey sorucaz dediler. insan gibi buyur ? dedim ve atıldım. bunun sebebi nedir ? bitaraflarını kaldıran sebep ne ? çok mu prolar ? hayır. kuş gibi avladım bu akşamki oyunda. ama anlayamıyorum niye böyleler ? neyse umarım bu konuyu görürler , bi ws isterler , ve bende bitaraflarını indirecek skoru yaparım. hayırlısı.
iyi forumlar

Öncelikle warrock gibi dandik ötesi bir oyunu oynayarak en büyük hatayı yapıyorsun.Bu bir oyun mu? Oyun değil mi? Neden gerçek gibi algılıyorsun olanları öyleyse? Sorun sen ve senin gibi kendini fazla kaptıran oyunculardan kaynaklanıyor.Odadan mı atıldın? Gir başka odaya devam et keyfine.Hatta bence sen bu saçma sapan oyunu bırak.Bf3 gibi bir oyun varken hala bozuk olan bir oyunu,üstelik para ödeyerek,ısrarla oynmak niye?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler