Arkadaşlar önceden konu açmıştım zaten sabah oyuna girdim attı ve sonra giremedim oyuna hala kullanıcı oyunda diyo ticket attım msn ye cevap gelmiş 2 kere işte teşekkür ederiz en kısa sürede cevap yazacağız diye ama bunun başka bir çözümü yok mu cevap yazın lütfen[/size]
Öncelikle Türkçeni Düzgün Kullan ! " L " falan ?
Sanane arkadaşım türkçe benim türkçem degil mi konuya uygun cevap
(02-09-2012 03:52 PM)haratman35 Yazılan: [ -> ]Sanane arkadaşım türkçe benim türkçem degil mi konuya uygun cevap yaazcaksan yaz... 
Sanane arkadaşım türkçe benim türkçem degil mi konuya uygun cevap yaazcaksan yaz... 
Türkçe Öğretmenini Görmek İsterdim. Neyse Madem Senin Türkçen Birde
FORUM KURALLARI' na Gözat Derim ve Şu Sorunun Konusuna Bakarsak Ticket'tan Başka Birşey Kurtarmaz Ayrıca Modemini Resetlemeyi Deneyebilirsin.
lan çocuk senin gibiler yüzünden dilimiz kirleniyor.Senin gibi bacaksızlar bunu anlayamıyor
Can Kardeşim Şu Konu Başlığını Değiştir Cidden Gördükçe Çok Pis... Töbe Töbe Değiştirirmisin Düzgün Bir Biçimde Yazılsa Fena Olmaz.
Hızlı yazdıgım için oldu mklar bizde Türküz bizde bu miiletin torunlarıyz Türk degiliz gibi konuşmayın
Hızlı yazdıgım için oldu mklar bizde Türküz bizde bu miiletin torunlarıyz Türk degiliz gibi konuşmayın