Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kullanıcı oyunda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
simdi anana avradına başlatma.Senin gibileri çok gördük hepside ...
Bilsem degişcemde hatta konuyu silcem çünklü çarım açıldı
Bilsem degişcemde hatta konuyu silcem çünklü çarım açıldı
Sorun yok beyler
Tamam hatamı anladım.Sizin gibilerini çok gördük hemen söv millete bn türk dilini kirletiyosam sende türklüğü kirletiyorsun kardeşşş türklüğü...
(02-09-2012 06:22 PM)haratman35 Yazılan: [ -> ]Tamam hatamı anladım.Sizin gibilerini çok gördük hemen söv millete bn türk dilini kirletiyosam sende türklüğü kirletiyorsun kardeşşş türklüğü...

Türkiye Türk Diline , Türk Milletine , Türk Vatandaşlığına , Türk Milli Bilincine Emanet Edilmiştir Sen Böyle Neyin Kafasını Yaşıyorsun ? Dön Bir Kendine Bak Sövülme Nedenini , Hatam Ne Diye Bir Bak Sonra Gel...
Tamam hatamı anladım.Sizin gibilerini çok gördük hemen söv millete bn türk dilini kirletiyosam sende türklüğü kirletiyorsun kardeşşş türklüğü....
diline sahip çıkamayan türk değildir.Sen buna örneksin.

Erdem Döşer

Şimdi beyler Türkçe muhabbetini bırakında adamın sorusunu yanıtlayın kardeşim Ticket attığında o mesaj otomatik olarak e-mail ' ine geliyor . Eğer Hesabımda premium mevcutsa 1-2 gün içinde cevabını alırsın he mevcut değilse 1 haftayı bile bulabilir cevabın gelmesi Smile
Kardeşim Türçeni ''lütfen'' düzgün kullan ve ancak ticketla düzelebilir hazır tücketlara bak bir sen
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler