Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Galatasarayli means;
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(02-09-2012 05:32 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(02-09-2012 05:23 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
[Resim: kFeOT.png]

[Resim: NC1Pz.png]

Galatasaray sempatizanı sitelerden (Tribün Dergi) gibi aldığın istatistikleri burada millete paftalama be birader. Biz hakikati biliyoruz.

vikipedi
(02-09-2012 03:16 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]Turgay takımına sövsem ne yaparsın?

Umrumda olmaz, senin seviyesizliğinden ve sporun ne olduğunu bilmemenden kaynaklanan istenmeyen bir durum olduğunu düşünürüm.

Böyle davranıştaki 2 zıt taraf karşılaşınca da birileri yaralanıyor yada ölüyor.
Turgay, takım ruhunu bilmiyorsun bir takımı seveceksin ama ölesiye.ondan vazgeçmeyeceksin bir sevip tam seveceksin en önemlisi sevinmek için sevmeyeceksin.
Ben beşiktaşı böyle sevdim.
8 ve 6 Arasındaki farkı umarım anlamışsınızdır.Galatasarayın Beşiktaş üzerindeki üstünlüğü gerek istatistik gerek görünüş itibariyle üstün.Boşuna ellerinizi yormayın bu Galatasarayı çekemeyenler oldukça zevkten deliye dönüyorum Big Grin
(02-09-2012 07:33 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]8 ve 6 Arasındaki farkı umarım anlamışsınızdır.Galatasarayın Beşiktaş üzerindeki üstünlüğü gerek istatistik gerek görünüş itibariyle üstün.Boşuna ellerinizi yormayın bu Galatasarayı çekemeyenler oldukça zevkten deliye dönüyorum Big Grin

Fenerbahçe'ninde galatasaray üzerindeki üstünlüğünü bile bile fenerbahçeye laf atan galatasaraylı değil mi?
onu bırakında beşiktaş ile galatasaray geçen yıla kadar kardeş takım değilmiydi???? Fenerbahçe hep yukarılarda diye bjk ve gs bir olup fenere laf atmıyormuydu????? Noldu size bukalemunlar???? Big GrinBig GrinBig Grin
(02-09-2012 08:42 PM)cevdetbiray Yazılan: [ -> ]onu bırakında beşiktaş ile galatasaray geçen yıla kadar kardeş takım değilmiydi???? Fenerbahçe hep yukarılarda diye bjk ve gs bir olup fenere laf atmıyormuydu????? Noldu size bukalemunlar???? Big GrinBig GrinBig Grin

Yanlış biliyorsun, Mühendis Oktay olayından beri Beşiktaş ve Galatasaray taraftarları bildiğin birbirlerine hasımdır. Hatta şöyle ki, Galatasaraylılar'ı Gümüşsuyu'ndan kovaladığımız, İstiklal Caddesi'ne kadar kovaladığımız var. Tabii Nevizade'ye giremedik, orası ayrı.

Fenerbahçe, Türk futbolunun çirkef yüzü olduğu için, sokakta öyle boş boş gezen çocuğa Fenerbahçe'yi sorsan o da küfür eder. Kendi taraftarlarınız küfür ediyor. Hatta başkanınız bile küfür ediyor 's*kerim böyle fenerbahçe'yi' diye.

Gel gelelim, şu aptal saptal Galatasaraylı yorumlarına:

Beşiktaş futbol ve diğer branşlar genelinde kötü olabilir. Ama Beşiktaş tribünleri hiçbir rakip tribüne kaybetmemiştir. Hakiki tribüncü Beşiktaşlı'dır. Hakiki Beşiktaşlı, hakiki tribüncüdür.
Onu bunu bilmemde Eboué'a yapılanlar karşılıksız kalmaz
Şu futbolda veya başka sporlarda adam yaralama adam dövme türlü şeylere karşıyım sen adam kovalamakla övünürsün ama ben utanç duyarım uA yapar uA'a da söverim
(02-09-2012 09:14 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Onu bunu bilmemde Eboué'a yapılanlar karşılıksız kalmaz

Türkiye'de ırkçı tezahürat yapacak son taraftar grubu çArşı'dır. Karşılıksız kalmadı zaten, Gümüşsuyu'nun oradan, Beleştepe'dekilere saldırmaya çalıştı ultrAvesti. Sonra Gümüşsuyu'ndan ayakları popolarına değe değe kaçtılar.
Turgay haklı Avrupalıların futbol kulturu bizden kat kat fazla daha cok ilgi var stadlara fakat bizim kadar salak sapan takım tartısması yapmıyorlar yabancı sitelerden, forumlardan gordugum kadarıyla. ( Real Madrid - Barcelona dısında )
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler