akif sen oyunu fazla kaçırmışsın türkçeyi kısaltma ve wqx harflerini kullanmamaya özen göster.
ve 8taş diyenlere gerçekten çok sinir oluyorum.5-1 yenildiğiniz maç var bu sadece bir örnek bizden daha fazla yediğiniz maç oldu bulamadım internette.
Tamam.Galatasaray en fazla 5 yedi oda chelseaden
5 yedi fenerbahçe den.En fazla 5 değil akif 9 veya 10 yemiş olmanız lazım öyle hatırlıyorum veya 7
Ne kadar boşsunuz. Epeydir böyle konuları okuyup gülüyorum ama bu sefer bir iki bende yazayım. Sanki takımların başkanıymış gibi diğer takımları ezmeye veya takımınızı savunmaya çalışıyorsunuz. Bu işten para kazandığınız yok bir şey yok işi gücü bırakıp birbirinizin takımına paso bok atıyorsunuz. Hatta bu aralar 80 yıllık skorlarla konuşuyorsunuz =D Kurtuluş savaşı sonrasında neredeyse tüm futbolcular savaşa gidip büyük kısmıda gazi veya şehit olduktan sonra elde kalan oyuncularla yapılan hemde zamanının kuvvetli balkan takımlarıyla yapılan maçlarla birbirinize saldırıyorsunuz =D Bu işten para kazansanız hadi tamam diyecem ama yani ne gerek var bu kadar atraksiyona. al cipsini mısırını izle maçını çok mu zor.
Turgay takımına sövsem ne yaparsın?
(02-09-2012 03:08 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Ne kadar boşsunuz. Epeydir böyle konuları okuyup gülüyorum ama bu sefer bir iki bende yazayım. Sanki takımların başkanıymış gibi diğer takımları ezmeye veya takımınızı savunmaya çalışıyorsunuz. Bu işten para kazandığınız yok bir şey yok işi gücü bırakıp birbirinizin takımına paso bok atıyorsunuz. Hatta bu aralar 80 yıllık skorlarla konuşuyorsunuz =D Kurtuluş savaşı sonrasında neredeyse tüm futbolcular savaşa gidip büyük kısmıda gazi veya şehit olduktan sonra elde kalan oyuncularla yapılan hemde zamanının kuvvetli balkan takımlarıyla yapılan maçlarla birbirinize saldırıyorsunuz =D Bu işten para kazansanız hadi tamam diyecem ama yani ne gerek var bu kadar atraksiyona. al cipsini mısırını izle maçını çok mu zor.
Biz karşılıksız seviyoruz be Turgay. Gönül vermişiz, yoluna yoldaş olmuşuz Beşiktaş'ın.
Şöyle ki, Bayern'in Galatasaray'ı 6-0 yendiği olmuştur.
Yalnız bu söz fenerlilerindi ve kutucukta olsun biz sizi 6-0 yendik vardı

Normaldir böyle şeyler bi fenerl için =D
(02-09-2012 05:23 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
Galatasaray sempatizanı sitelerden (Tribün Dergi) gibi aldığın istatistikleri burada millete paftalama be birader. Biz hakikati biliyoruz.