02-06-2012, 10:14 PM
02-06-2012, 10:47 PM
Bu charın eski nicki lmagnificentl V.I.P klanındaydı Yagızın charıydı Can'a sattı.Yagızdan oncede bu char ncadaydı nicki equevalen mi neydi 2 klandada aylarca kaldım. Bu nickler bu chara ait degil ama nicklerin power level oldugu acıkca belli.
02-06-2012, 10:52 PM
Teşekkürler Murat açıklığa kavuşturduğun için. Bu gerizekalı beyinsiz yediremediği için bok çuvalı kazma yolunda ilerliyor. Kendi bokunu örtmek için abuk sabuk sataşıyorda ne yazık ki bu sefer yanlış taşa çarptı.
02-07-2012, 12:42 AM
http://www.WarrockTR.com/konu-vipcrimina...-8574.html
Konunun kapanışıdır gençler.
Selamlar agalar kankalar, Can'ın şuan ki hesabını "vipcriminal" iken aldığını ben biliyorum.Hesabın nick geçmişi de budur; trshigekazu > lmagnificentl > equivalenn. Stats kayıtlarında dahi bu görünüyor, tartışmak saçma.
Equivalen'den önce de hesap nCa zamanı Talat'a aitti, sonrasında takas ettiler yanlış hatırlamıyorsam Emre ile ve equivalenn olarak nick change atıldı hesaba.
Konunun kapanışıdır gençler.
Selamlar agalar kankalar, Can'ın şuan ki hesabını "vipcriminal" iken aldığını ben biliyorum.Hesabın nick geçmişi de budur; trshigekazu > lmagnificentl > equivalenn. Stats kayıtlarında dahi bu görünüyor, tartışmak saçma.
Equivalen'den önce de hesap nCa zamanı Talat'a aitti, sonrasında takas ettiler yanlış hatırlamıyorsam Emre ile ve equivalenn olarak nick change atıldı hesaba.