Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: vipcriminal hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(02-06-2012 09:47 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ][quote='sitiwn999' pid='300551' dateline='1328553335']
HEHEHEHE nasılda sinirlendi oyy anam yavrum lan komedisin gerizekalı lan gülmekten duramıyorum.Kardeş ts felan varsa gel konuşalım hehe Millete konu açar nasıl sinirlendin be :
[/quote

Telefondan giriyorum cumartesi öğleden sonra açık ol konuşalım.

bak hocam bu hesap neler gördü m60 retaili çok uzun zaman önce alındı. Madem hack bu hesap neden hala ayakta? Ne item hack zamanında ban yedi veya itemi silindi. Ne toplu ban zamanında level düşmedi ban yemedi. En son hesap gününde ban yemedi daha sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Kazandan giriyorum ne yazıyor totos.giftotos.giftotos.giftotos.gifBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin Kardeşim evorvi ye bak lwl düşmüşmü ? Bak hesap günü ban yemiş mi neyin kafasındasın totoş
(02-06-2012 09:47 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(02-06-2012 09:35 PM)sitiwn999 Yazılan: [ -> ]HEHEHEHE Big Grin nasılda sinirlendi Big Grin oyy anam yavrum Smile lan komedisin gerizekalı Big Grin lan gülmekten duramıyorum.Kardeş ts felan varsa gel konuşalım hehe Big Grin Millete konu açar nasıl sinirlendin be Big Grin

Telefondan giriyorum cumartesi öğleden sonra açık ol konuşalım.

bak hocam bu hesap neler gördü m60 retaili çok uzun zaman önce alındı. Madem hack bu hesap neden hala ayakta? Ne item hack zamanında ban yedi veya itemi silindi. Ne toplu ban zamanında level düşmedi ban yemedi. En son hesap gününde ban yemedi daha sen neyin kafasını yaşıyorsun?

konuşuruz konuşuruz Ö.M atarım cumartesi günü.
En son ban gününde evorvi de ban yemedi. ne yani onca kişi ban yedi hepsi hackmiydi zaten açıklamada yapıldı adminlerin hatasıymış peki sen neyin kafasını yaşıyorsun ?
fatih senin opk da ki ss duruyor arkadaşta bekle paylaşacağım.Şimdi aklıma gelmişti.
yöneticiler halledin şunları yaa forumun seviyesini çok düşürüyolar bence
(02-06-2012 09:59 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]yöneticiler halledin şunları yaa forumun seviyesini çok düşürüyolar bence

asdasdasd Big Grin ne oldu herşey meydana çıkınca ?
(02-06-2012 09:58 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]fatih senin opk da ki ss duruyor arkadaşta bekle paylaşacağım.Şimdi aklıma gelmişti.

ss hiçbirşeyi kanıtlamaz.
varsa video ile gel.
(02-06-2012 10:01 PM)FATİH GÜNEY Yazılan: [ -> ]
(02-06-2012 09:59 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]yöneticiler halledin şunları yaa forumun seviyesini çok düşürüyolar bence

asdasdasd Big Grin ne oldu herşey meydana çıkınca ?

Öncelikle Klavyenin Üzerinden Kalkabilirsin Sana Büyük Geliyor Belliki Normalde Kavgaya Girişmek Pek Huyum Değildir Ama Söz Konusu WTR Ailesiyse Sonuna Kadar Burdayım Kardeş.Sen Kim Oluyorsun'da Bir Anda Fırlayıp Kuyruk Acını Millete Dağıtmaya Başlıyorsun Ortada Belirli Bir Kanıt Yok Belli ki ? Hadi Canım Hadi.
fatih opk odasında ne arıyorsun dediğimde level almam yüzde 5 kaldı demiştin hatırladın mı?
şu diğer arkadaşın varya onuda çağır.

Ayrıca tutarsızlık var. Kaptan ile varyok arasında 2günlük fark var nerde o ? Kapanın son stats tarihi 02.05.2011. 1Var1yok ilk stats tarihi 03.05.2011. Ordaki bir gün nerde?
(02-06-2012 10:08 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]fatih opk odasında ne arıyorsun dediğimde level almam yüzde 5 kaldı demiştin hatırladın mı?

yooo çıkaramadım ?
stunkold88 deydim ondan önce johncoffeyx.
Hatırlamaman imkansız.Seninle ortak olacaktım.İyi ki olmadım
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler