m14 atmak yasak yazdığım odaya girip m14 atan ileri zekalılar...
hackerler her türlüsü...
vurduğun adamın seni görmeyip hacker demesi

...
lag olduğunu kabul etmeyenler...
birini yumruklarken diğerinin gelip vurması

...
klan odalarında iyi oynuyosan direk atılman veya laglla suçlanman...
klavye delikanlıları...
base camp yapmayanlar

herkes basede 1 zeki çıkıyo arkadan vuruyo seni

...
psgnin sekmesi

...
flag veya swap yapanlar...
aklıma bunlar geldi şimdilik =]
en çok nefret ettiğim şey hackerlar...
(01-02-2010 04:36 PM)neglector Yazılan: [ -> ] (01-02-2010 01:39 AM)x6atman Yazılan: [ -> ] (01-01-2010 11:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]1)Flash atıp arkasına geçip,adam vurmayı bekleyen tipler.
2)Vurduktan sonra ''oha,yuh,lagger,çık git odadan vs. vs.'' gibi şeyleri söylenmesi.
3)Birine ''lag'' kelimesini kullandığın zaman,buna karşılık olarak internet cafe'deyim demesi.(-ki çoğuna inanmıyorum) ya da ''lag'' olduğunu kabullenmeyen tipler.
4)Event'lardan bende nefret ediyorum.
5)Ve de TR server'ında hafta sonları gündüz oynamak,beni deli ediyor.
Hafta sonlari gündüz oynayanlardan niye nefret ediyon??? Ben genelde hep 0,30-1 saat fln oynarim, sonra gece dogru hep girerim
Haftasonları okul olmadığı için tüm zekâ seviyesi düşükler oyuna saldırıyor.
muhaha koptum

yo o zeka seviyesi düsükler gece oynamiyor mu =)
Anneleri izin vermiyor gece

oyunda yok ama rapidshare beni deli ediyor

(01-02-2010 07:21 PM)by_system Yazılan: [ -> ]oyunda yok ama rapidshare beni deli ediyor 
benide deli ediyordu, ama cözmü accout almayla buldum, 2 senedir 365 gün aliyorum ortak bi arkadasla

kafam rahat istedigim seyi indiriyorum

(01-02-2010 07:21 PM)by_system Yazılan: [ -> ]oyunda yok ama rapidshare beni deli ediyor 
O zaten ayrı bi dert.Oyun , film inidirim diyorum 1mb iniyo 3-4 saniye bekliyo.
benimde adamı vurduğum zaman ağlıyo resmen çık git diyo bir ss koyacaktım ama format atmadan unutmuşum bi yere depolamayı adam resmen zırlıyodu isim vermiyeceğim..
oyunun icinden inadına bırsey yapanlarda kıl olurum örnek kastıgı halde m14 atanlardan