Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En Çok Nefret Ettiğiniz Şey
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(01-01-2010 11:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]1)Flash atıp arkasına geçip,adam vurmayı bekleyen tipler.
2)Vurduktan sonra ''oha,yuh,lagger,çık git odadan vs. vs.'' gibi şeyleri söylenmesi.
3)Birine ''lag'' kelimesini kullandığın zaman,buna karşılık olarak internet cafe'deyim demesi.(-ki çoğuna inanmıyorum) ya da ''lag'' olduğunu kabullenmeyen tipler.
4)Event'lardan bende nefret ediyorum.
5)Ve de TR server'ında hafta sonları gündüz oynamak,beni deli ediyor.

Hafta sonlari gündüz oynayanlardan niye nefret ediyon??? Ben genelde hep 0,30-1 saat fln oynarim, sonra gece dogru hep girerim
Mesaj attıkdan sonra mesajı 234989234 saat sonra atanlara Big GrinBig Grin

farklı olsn ^^
Power Level yapanlar, m14 atanlar, kendi lag olmasına rağmen başkalarına lag diyenler, ayrıca zeka yaşı kuzenimden düşük (4) olanlar.
Lag olan kişilerden çok konuşanlardan ve ks yapanlardan Smile
"murat abi forumdaki adımı ........'la değiştirir misin?"

gibi mesajlardan hiç hoşlanmıyorum... hele bir de askerdeyken gelince Big Grin
nickim azra1l bu yuzden azra sen kızmısın dien zeka özürlülere Big Grin
counter daki botlar gibi amele amele ne yapacagını bılemeden ortalıkta dolasıp ölen kişileri bomba patlayana kadar bekletenlere vs vs vs
(01-02-2010 11:21 AM)amorti Yazılan: [ -> ]"murat abi forumdaki adımı ........'la değiştirir misin?"

gibi mesajlardan hiç hoşlanmıyorum... hele bir de askerdeyken gelince Big Grin

murat abi forumdaki adımı Batuhan'la değitirir misin ? Big GrinBig Grin
(01-02-2010 01:39 AM)x6atman Yazılan: [ -> ]
(01-01-2010 11:52 PM)neglector Yazılan: [ -> ]1)Flash atıp arkasına geçip,adam vurmayı bekleyen tipler.
2)Vurduktan sonra ''oha,yuh,lagger,çık git odadan vs. vs.'' gibi şeyleri söylenmesi.
3)Birine ''lag'' kelimesini kullandığın zaman,buna karşılık olarak internet cafe'deyim demesi.(-ki çoğuna inanmıyorum) ya da ''lag'' olduğunu kabullenmeyen tipler.
4)Event'lardan bende nefret ediyorum.
5)Ve de TR server'ında hafta sonları gündüz oynamak,beni deli ediyor.

Hafta sonlari gündüz oynayanlardan niye nefret ediyon??? Ben genelde hep 0,30-1 saat fln oynarim, sonra gece dogru hep girerim

Haftasonları okul olmadığı için tüm zekâ seviyesi düşükler oyuna saldırıyor.
Hacker ve Zeka yaşı -... olanlara !
Ayrıca Tar21 den de nefret etmeye başladım.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler