Gece gece aklıma geldi sorgulamak istedim bu forumda bir kuralcılık bir baskıcı tavır var bunun sebebi nedir Adam power kasar opk yapar ama özünde iyi bir insandır yüksek lwl olmaktan zevk alır bundan kime ne adam post kasar mesaj sayısının yüksek olmasının ona yarar sağlayacağını düşünür post kasıyor diye tüm forum ona saf alır(bende bunu yapmıştım) Bu olayları aşmak lazım bir insanın hack kullanıyor diye banlanması onun forumun bu güzel ortamından mahrum kalması bizimde o arkadaştan mahrum kalmamıza ne gerek var ? Misal aramızda şu ana kadar illegal bir yola başvurmamış birisi varmıdır ben çok merak ediyorum hayatımız illegal olaylardan oluşuyor ama bı kıçı kırık oyun yüzünden millet forumdan ban yiyor neyse işin özü empati kurmakta yatıyor acaba bu bana yapılsaydı sorusunu kendimize sorsak nasıl olur ?
Hadi iyi geceler herkeze

Haklısın Yani Ne Gerek Var.
Hem hack kullanıp hem kötü bir insan olunca durumlar değişiyor.
adam kayırma olunca bazılarına bir şey olmuyor
Haklısın yeni gelenler umrumda değil ne yaptıkları ama bir tanesi opkları ifşa ediyorum diye kendini ifşa edince ve ben konuyu açınca adam açıklama yapmadan aileme sövünce empati falan dinlemem
valla buraya yorum yazıyorum ama okumaya üşendim okumadım

power level yapan olsun swap yapan olsun herzaman normal karsılarım yada acsın bı oda opkde kassın banane abı o adam kasar kasarkende herturlu tehlıkeyı goze alır borsaya gırmek gıbı dusunun tehlıkeyı goze alıyor yapıyor he banlanır banlanmaz o benı alakadar etmez ama ben power level yaptıgım zamanlarda charım 80 level oldugunda herkez pesıme dustu dort kez nc attım power yaparken adım forum sıtelerınden dusmezdı buna hıc anlam veremedım bukadar kıskanclık olmaz ınsanı yerden yere vuruyorlar ıster power yaparım ıster swap yapar kd kasarım bu benle k2 nın arasında banlanırsamda ben banlanacam tehlıkeyı goze almısım ama ınsanların bu derece kıskanc olmasınıda anlamadım zamanında ama velakın normal oyun atarken walhack olanada tahammul edemem ıllegal ısı sadece level kasmakda yapmısımdır oyunda zaten ıyı playerımdır kı olmasamda ful deatda kassam bulasmam cunku olmekde hosuma gıdıyor ıyı oyuncularla oynamakda guzel herkeze ıyı forumlar

(01-31-2012 10:57 AM)MW3 Yazılan: [ -> ]Hem hack kullanıp hem kötü bir insan olunca durumlar değişiyor.
Peki hack kullanmayipta kötü biri olursa ne olacak ?