Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(01-31-2012 01:19 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(01-31-2012 10:57 AM)MW3 Yazılan: [ -> ]Hem hack kullanıp hem kötü bir insan olunca durumlar değişiyor.

Peki hack kullanmayipta kötü biri olursa ne olacak ?

o daha kötü olabilir Smile
öyle birini biliyorum ki adam post kasmak için her yolu deniyor.
(01-31-2012 01:42 PM)Can DOĞAN Yazılan: [ -> ]öyle birini biliyorum ki adam post kasmak için her yolu deniyor.

Usta bosver kassın sana zararı ne ki ? Hatta Turgadan rica edelim benim postların yarısını ona verelim bı kaç yüzde Rep attıkmı oh mis Big Grin
Can Doğan beni kastediyorsun ben hiç hiçbir zaman mesajlarımı geriverin diye konu açmadım bazı haksızlıkları söyledim onlarda bana çok güzel cevapları verdiler neyse boşver tartışma çıkmasın ama Doğan senin mesajlarına bakıyorumda çoğu mantıksız modsun diye bir şeyler yazma zorunluluğun yok senin mod olman forumun seviyesini düşürüyor ...
(01-31-2012 11:38 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]adam kayırma olunca bazılarına bir şey olmuyor

adam bir ana bacı sövmediği kalıyor hala forumda başkası yapsa büyük ihtimal süresiz tatil hakkı kazanırdı...
(01-31-2012 04:39 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(01-31-2012 11:38 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]adam kayırma olunca bazılarına bir şey olmuyor

adam bir ana bacı sövmediği kalıyor hala forumda başkası yapsa büyük ihtimal süresiz tatil hakkı kazanırdı...

ne yapmışımda böyle düşünüyorsun onu söyler misin?
(01-31-2012 02:17 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Can Doğan beni kastediyorsun ben hiç hiçbir zaman mesajlarımı geriverin diye konu açmadım bazı haksızlıkları söyledim onlarda bana çok güzel cevapları verdiler neyse boşver tartışma çıkmasın ama Doğan senin mesajlarına bakıyorumda çoğu mantıksız modsun diye bir şeyler yazma zorunluluğun yok senin mod olman forumun seviyesini düşürüyor ...

ben sana demedim post kasıyorsun diye başka birisi var.Moderatörlüğümden memnun değilsen yöneticilere belirt.

senin yorumlara ne demeli.Güzelmiş oo süper filan? İlk önce kendinde kusur bul.
forumda öyle adamlar varki yani warrock hayatı boyunca hack kullansa o kadar zoruma gitmez Smile
bencede M.K haklı hack acsınlar level kassınlar opk açıp OPK odalarında kd kassınlar bomba kur çöz yapsınlar biz karısmayalım ancakk

wall hack-uçma-speed açıp patlayıcı-deathmach gibi odalara girenlerden nefret ediyorum atmaa calısıncada küfür edenler var...

hack acmak istiyolarsa opk luk yapsınlar..!

bizim odalara bulasmasınlar .!!!
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler