Biraz önce oyundayken
m4xirunner nicki utanmaz wall açmış besbelli ilk eller birşey demedim fakat sonra takım arkadaşlarım dahil herkes isyan etmeye başladı oyun bittikten sonra kısa süreli tartıştık ve beni video çekip koyarsan çarın gider dedi
sansürlediğim bölümde karakter şifrem yazıyordu onun içindir.
WR-Stats istatistiklerine bakın hele
2661 32 83.156 O Nasıl Bir Bilektir
http://warrock-stats.com/index.php?site=...m4xirunner
Biraz aşağı inerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
![[Resim: 28jlb.jpg]](http://c1201.hizliresim.com/t/y/28jlb.jpg)
hack oldugu cok belli zaten adamın marinin bir basından diger basına pompalı ile adam alıyor
beyler sansürlediği bölümlerde anama bacıma ettiği küfürler var kendi ezikliğini kapamak için hack diyor herkese bi el marien yaptık önüne gelene hack diyor yok duvardan vurdun yok sekmeme hiç namusun yok mu?
Duvardan vurduğuna bende şahit oldum pompalı tüfekle, pıngi 999 du diye bir şey demedim.
(01-31-2012 01:15 AM)m4xirunner Yazılan: [ -> ]beyler sansürlediği bölümlerde anama bacıma ettiği küfürler var kendi ezikliğini kapamak için hack diyor herkese bi el marien yaptık önüne gelene hack diyor yok duvardan vurdun yok sekmeme hiç namusun yok mu?
Daha üstteki mesajların ss lerini koydurtma bana şifrenin bi kısmını kesip paylaşabilirim benim için sorun yok ettiğin küfürler ortaya çıkar burdaki herkes mi yalancı ? marienin yanındaki Derberan snip altından tee marienin diğer ucundaki çöp kutusunu vuruyosun gir wr-statsa kd ye bak 50.000 öldürmüş 150 ölmüş dalgamı geçiyorsun yalancı bide gelmiş herkese hack diyor diye yazmış çarpılcaksın 1 el attık bizim takımdakilerin oyun sonu demediği kalmadı ayrıca ordaki kd'm 17/8 di niye millete hack diyeyim senle teke tek kalıyoruz bizimkiler diyor harabede ben yan bombadayım orda ölüyorum.
evladım ruh halini iyi görmüyorum senin bilgisayar sorunluysa bilemem dibine girip vuruyordum winchesterla zaten başka türlü teke alamıyor biraz şuurlu yorumlar yapalım gençler
Kendi takımındakiler bile dedi en son lobide burda ayak yapma neden burda seni savunan yokta aleyhine konuşan var? varsa elinde kanıt koy görelim bak benim kanıtım yukarda gir wr-statsdaki kd lere bak 1v1 yapalım dedim videoya çekicem dedim küfür bastın bu mu senin şuurlu halin ?
yavrum gerçekten psikolojik seansa ihtiyacın var o maçta kd en 1in altındaydı ve herkese küfür edip hacker diyodun ss çekseydim keşke o leveli de nası kastığın belli opkcı seni..
OPK mı sen ayıp senin yaptığın 3 yıldır bu oyunu oynuyorum 1 kere bile ban yemedim opk odasına girdiysem ban yerdim ss si olan paylaşsın
Bak bunlar senin kd lerin oturduğun yerden atıp tutmak kolay kanıtın varsa konuş yoksa kapa çeneni.
bak koçum boş işlerle uğraşma bi ara çarı kuzenime verdim opk işine girdi ve banımı da yedim.. şimdi ise af çıktı ve herşey yolunda. geçmişi unutalım önümüze bakalım böyle saçma işlere girme senin de ne foyalarını biliyoruz yeğen haddini bil