Hala foyalarını biliyoruz diyor sen kimsin ki 5 para etmez oynamayı bilmeyen anca wall açıp hile kullanıp milleti mahçup duruma düşüren seviyesiz bi varlıksın hep kuzene veya küçük kardeşe verilir hesaplar dimi tekrar diyorum kanıtın varsa koy buraya yoksa boş yere kafa ütüleme herşey ap açık ortada.
(01-31-2012 01:42 AM)KANUNİ Yazılan: [ -> ]OPK mı sen ayıp senin yaptığın 3 yıldır bu oyunu oynuyorum 1 kere bile ban yemedim opk odasına girdiysem ban yerdim ss si olan paylaşsın
![[Resim: 28l71.jpg]](http://c1201.hizliresim.com/t/z/28l71.jpg)
Bak bunlar senin kd lerin oturduğun yerden atıp tutmak kolay kanıtın varsa konuş yoksa kapa çeneni.
m4x1runner kardesm bu kuzen isinden sonra banımı yedim diyorsun ban yeseydin arada bir 10 gun bosluk olurdu
sen hergün düzenli oyuna girmissin o senn ban dedigin olaydan sonra sen kmi kekliosun ? ban yiyip nasıl oyuna giriyorsun ... af çıkana kadar her gün oyundaymıssın ban yesen o gunler bos gözükürdü... apaçık hacksın sen
beyler zaten bu ş... banlamakta bile geciktiniz değil opk her türlü pislik var bunda hatırlıyorum bi keresinde lobide pkk ya bile slogan atıyordu odalara almayın
beyler zaten bu ş... banlamakta bile geciktiniz değil opk her türlü pislik var bunda hatırlıyorum bi keresinde lobide pkk ya bile slogan atıyordu odalara almayın
Ah şu kuzenler AHH..Onlar olmasa ne yapar böyleleri
Valla kuzeni yada küçük kardeşi olmayan b*ku yedi yoksa bunlar hiç hack açarmı hepsi namuslu terbiyelidir dimi bebeler sizi lanet olsun şu hack leri üretenlere de kullananlarada
Yorumlar için teşekkürler ne mal olduğu belli oldu.
Bu maxi Hackdır Beyler Duvrdan Adam Alıor Nıu Catısından Derbaren Catısındaki adamı Pompalı ile alıor