Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: World Of Warcraft
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar iyi akşamlar.ben wow oynuyordum ama deneme sürümüm bitti bende hesabımı yükseltmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum aramızda wow oynayan ve nasıl yükseltildiğini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim çünkü saatlerdir nette bakıyorum bir türlü nasıl yapıldığını bulamadım.
Benim Bildiğim Kadarıyla CD Key Alman Gerekiyor Ve D&R ' larda Mevcut Smile
internetten alacam ama nasıl olduğunu hala çözemedim Big Grin
Cd ile bildigimSmile
xgametr nin sitesinde bulabilirsin cd key i Smile
Xgametr satıyor canlı destek ile görüş istersen.
Yalnız kart ile aylık 19$ vermen gerekiyor arkadaş oynamıştı bir süre oda deneme sürümü bitince bırakmıştı olan ona oldu 70lira bayıldı Big Grin
ama oyun süper 35bine yakın tek branşın itemi var hack yok ve küçük çocukta yok ayrıca iyi derecede ingilizce bilmen gerek.
Şunuda söyleyim d&r de 3tane expansion patch var 70lira içinde kurulum cdsi 1aylık bedava key oyun item ve haritalarını tanıtan 2kitap var onları alıp internetten patch indirmen gerek sanırım 8 9gb bişey eğer bunları yaptıysan sorun yok ama yapmadıysan iyi bir wowcu ile konuşmanı tavsiye ederim aksi taktirde paran ziyan olabilir.
vaaaay talha abi bende wow oynuyorum ve 80 lvlim ama pvp server hemde baya kalabalık Mage'yim Honer Kasıp kendine item alıyosun zevkli eğer istersen özelden realmistini veriyim.ve soruna cevap veriyim özel cd keyler var onlardan al oyunu internetten indir çünkü cd alırsan sana daha fazlaya malolur.
ve her ay key alman gerek buda 35 tl falan.Hemen level atlamak istiyorsan şuda var bazı adamlar var charını kasıyolar ve bu zamana kadar şu levele gelirim diyolar örneğin 15 lvlsin 7 güne 45 yaparım diyo eğer yapamazsa bedavadan kasmış oluyo kasarsa adama para veriyosun.Ben öyle yapmıştım 1 kere adam dediği sürede kasamadı 35-tim 43 yaptı Big Grin ; Eğer oyun hakkında bilgin varsa bence gel pvp'ye zevkli. ama ben alianceyim
[Resim: wowscrnshot012612192701.jpg]

[Resim: 26pvf.jpg]
akif msn ye gel ordan konuşalım Big Grin
Akif ben dun basladim pek bisey bilmiyorum sayilir ama gece 5 e kadar hic skilmadan oynadim cok sahane bir oyun bugun oglende oyunun tum updatelerini satin aldim netten simdi oyun yukleniyo bitince oyunu nasil beraber oynayabileceksek o sekilde devam edelim acayip zevkli Smile
Talha abi cidden güzeldir.Hangi classın . Ben orjinalda oynıyamam yani o kadar param yok Sad
Korsan serverlarda oynuyorum bende çok iyi bildiğim söylenemez ama Mage'de iyiyimdir.Birde Human Paladinim var..

Sen istersen orjinalde takıl abi oyunu öğrenince aradı gelirsin Bg'ye Dungeonlara gideriz birlkte hatta 10-15 kişi ayartırsak hordeleri basarız Big Grin
Dur bi yuklensinde bi site buldum 12 gunde 85 lewel yapiyorlar 300 tl karsiligi oraya verecem xd
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler