Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: World Of Warcraft
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yapamazlar abi para cebine kalır Big Grin Çünkü wowda Metin 2 gibi oyunlardaki gibi 80 lvl adam gelip 1 lvl adamı kasamıyor.Exp levıla göre dağıtılıyo partyde
Bilmiyom oyle yazmislar laa xd
(01-29-2012 05:21 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]Bilmiyom oyle yazmislar laa xd

aman dikkat et abi belki dolandırıcı falandır ama banda 300 lira verseler gece gündüz kasarım.

Ben 2 ayda 40 olmuştum gerçekte ama okulda vardı öyle yaptım.
Sen oynıcaksan gerçekte yardımcı olurum ben sana.
Bide oyunda bi kaç türk bulursun level 30 yaptıktan sonra guilde alırlar seni TR guildlerine rahat rahat oynarsın.Yok warrocktaki gibi preymiş,g1miş, hack,vs muhabbetler yok.Küfr etme ban yemezsin Big Grin rahat oyun yani şiddetle tavsiye ederim
Wowdan bahsediyoruz 35milyon kullanıcısı var Smile ayrıca o siteye güvenme kendin kas zevkini ala ala oyunu bilmeden 85 olmak aptallık olur
(01-29-2012 05:52 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Wowdan bahsediyoruz 35milyon kullanıcısı var Smile ayrıca o siteye güvenme kendin kas zevkini ala ala oyunu bilmeden 85 olmak aptallık olur

haklısın dostum Big Grin
Wow bedava olsa varya 90 milyona rahat çıkar kullanıcısı. ama o zmanda seviye düşer ayrı
Wow denince oyundan çok South Park'ın o efsanevi bölümü aklıma geliyor niyeyse Smile
Muhteşemdi o bölüm ya her bölümü efsane nerdeyse ama o bolum başka Big Grin
yav beni böyle konuşşarak heycanlandırıyosunuz sonra gece 5 e 6 ya kadar oynamak zorunda kalıyom yapmayın lütfen Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler