arkadaşlar. öncelikle retail alıcam.
fakat famas mı , m60 mı yada 3-5. slot gold famas mı karar veremedim.
birde sniper olarak dragunovu hiç denemedim , wa2000 le de 1 hafta oynamıştım. . eğer aranızda wa2000 ve dragunov kullanan varsa bana biraz bilgi verebilirlermi. birde bu silahlar psg den daha mı iyidir ?
eğer yardımcı olursanız çok sevinirim.
iyi oyunlar
bak ben senin yerinde olsam giderim 8.sloth famasımı alırım bunun üzerine dragunovu tavsiye etmem wa2000 fena değildir ama psg nın yerini tutmaz bu arada şuan marketplace bulunan red psg yı alma çünkü normale oranla sekmesi fazla benim bildiğim bu kadar başka sorun varsa yada kafana takılan buradan konuşalım yardımcı olurum
Bence m60 yada famas gold retail al hediyeleri daha iyi.
Sniper icin psg al!!
aslında gold famas almayı düşünmüyorum. çünkü kalıcının 8. slot olması cok daha iyi .s ama m60 ve 8. slot famas arasında fena kaldım. cunku m60 normalde 5. slot. yani premium gerektiriyor. m60 alırsam , faması 3 günlük premiumla çekerim. ama famas alırsam m60 için 30 günlük premium almam gerekicek. off kafam cok karısık

(01-28-2012 08:37 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bence m60 yada famas gold retail al hediyeleri daha iyi.
Sniper icin psg al!!
hocam önemli olan hediyeler gittikten sonra geriye kalan bence 8 sloth al nedenmi 3ve 5 sloth a daha fazla dizilim kombinasyonu yaratmış olursun bunuda düşün derim sniper konusunda katılıyorum psg al !! bg ciysen aw50f yi bekle derim
bence 8 sloth famas daha iyidir
(01-28-2012 08:46 PM)satranc13 Yazılan: [ -> ] (01-28-2012 08:37 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bence m60 yada famas gold retail al hediyeleri daha iyi.
Sniper icin psg al!!
hocam önemli olan hediyeler gittikten sonra geriye kalan bence 8 sloth al nedenmi 3ve 5 sloth a daha fazla dizilim kombinasyonu yaratmış olursun bunuda düşün derim sniper konusunda katılıyorum psg al !! bg ciysen aw50f yi bekle derim
bence 8 sloth famas daha iyidir
aw50f tabiki en iyisi. fakat suan düsünüyorum işte. normal psg yi alabilirim cephanelikten. fakat wa2000 ve dragunov her zaman gelmiyor oyuna

o yüzden de daha cok wa2000 ve dragunov düşünüyorum. cqc de oynıcam. o yüzden dragunov aslında daha ağır basıyor wa2000 e göre. cünkü bi şarjörde 10 mermisi var. wa2000 de 5. ama isabet oranları , damageleri , sekmeleri nasıl hiç bilmiyorum
kullanabilene her silah iyidir ben dragunovu çok sevdim wa2000de çok güzel psgde güzel fark yapmaz hepsini kullanırım

m60 Veya Famas

(01-28-2012 08:53 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]kullanabilene her silah iyidir ben dragunovu çok sevdim wa2000de çok güzel psgde güzel fark yapmaz hepsini kullanırım 
dragunov ile wa2000 in karşılaştırmasını yapabilirmisin bi

8.slot famas al premium yokken napıcam diyorsun 3. slotada famas alırsın 2 famas yeter

ayrıca dragunov,wa2000,psg üçünden birini seç diyorsan kesinlikle psg derim