Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silah alacağım, yardım eder misiniz ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yorumları okumadan cevap veriyorum famas retail al 3/5.sloth ret mi olurmuş kafamı bozmayın len sniper içinde tartışmasız psg benden sana öneri paran varsa nickel m249(90 günlük) +m202a1 (4 5aylık ucuz fiyatı)+rpg al zombide iyi biri ile rahat 3bin puan yaparsın Smile
Bak arkadaşım ben şöyle söylim wa2000 ve dragunov asla alma varsa g1 in psg al tamam bu iki silahta iyidir ama kullanabilene yani alışması zor ama psg çok kullanışlıdır sen her zaman gelmemesine takılma arkadaşcaığızım benim sen söz dinle ben tam bir sniper tutkunuyumdur bütün sniper silahlarınıda elden geçerdim sen beni dinle psg al ama klasik psg al red değill
Kesinlik 8. slot famas m60ı sil bence kafandan
dragunov kötü bana göre ben çok begenmedim gyani psg dragunovdan daha güzel ama wa2000 kullanmadım...
çok teşekkürler Smile
bence 8 slot m60 grantı ıı bır sılah
Famas gold al rpg 5 gold AL k1 gold al yeter
M60'ı tavsiye etmem retail olarak 8. slot gold famas güzeldir.Hediyeleri de güzel ayrıca 3. slota da xm8 koyarsan premiuma gerek bile kalmaz.
(01-29-2012 01:11 AM)unverzagt Yazılan: [ -> ]M60'ı tavsiye etmem retail olarak 8. slot gold famas güzeldir.Hediyeleri de güzel ayrıca 3. slota da xm8 koyarsan premiuma gerek bile kalmaz.

Gold famas 10 yıllığına 3/5 slota geliyor, 8 e değil.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler