Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Banlanan Charlar Acılmıs
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Sherlock

(01-27-2012 01:45 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(01-27-2012 01:43 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Beyler Sad

en büyük hackerın charı açılmış işte.

Bye.

[Resim: innocent0006.gif]
Gelde çıldırma Angry Premium alıyorum 15 dk sonra charın açıldığı söyleniyor sevineyim mi üzüleyim mi of be. O değilde elimde 24 lwl char var Big Grin silver preye verecem charımın açılmasına karşılık böyle bir kampanya Smile sadece premium parası preyi yeni aldım 1 saat önce
(01-27-2012 01:39 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Benim için hack hacktir açılsada açılmasada farkeden bişi yok.

hahah banlarımız açıldı diye bazıları çekemeyip kıskançlık yapıyor Big Grin
Demekki 1-2 gun hack açıp ban yemek daha sonra 3 gun oyuna girmeyip Premium + Dinar geliyor oyuna neden para veriyoruz madem hack verin hack açalım :=)

Burak Kandöker

(01-27-2012 01:59 AM)astadavistababy Yazılan: [ -> ]
(01-27-2012 01:39 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Benim için hack hacktir açılsada açılmasada farkeden bişi yok.

Hayır doğru söylüyor.Hackerların hesapları açıldı.Suçsuzların yanında suçlular karlı çıktı.Gerekli açıklamayı yaptım.

Aranızda hackerlarda var ve hack yaptığı için banlanıp şimdi aftan yararlanan ve üzerine ödül alan insanlar şimdi kendilerini temize çıkaracaklar.Fakat sadece suçsuzların değil suçlularında hesaplarının açıldığını bilin.

(01-27-2012 02:21 AM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]

Hayır doğru söylüyor.Hackerların hesapları açıldı.Suçsuzların yanında suçlular karlı çıktı.Gerekli açıklamayı yaptım.

Aranızda hackerlarda var ve hack yaptığı için banlanıp şimdi aftan yararlanan ve üzerine ödül alan insanlar şimdi kendilerini temize çıkaracaklar.Fakat sadece suçsuzların değil suçlularında hesaplarının açıldığını bilin.

http://forums.gamersfirst.com/topic/2476...try2379203

yarın sabah kalktıgımızda tekrardan banlanırız sıkma sen canını Smile
http://warrock-stats.com/index.php?site=...=sevecen02

yahu hacklerin charlarını niye açıyorsun sen yahu ? Şerefsizlikten başka birşey değildir bu ! Yanlış banlananlara sözüm yok ama hack kullananlara bir de premium dinar yüklenmiş böyle bir şerefsizlik yok !
Gel de sövme şimdi adam hack açıyor charı banlıyorsun adamın banlanan charını tekrar açıyorsun nasıl bir iş bu.Bide üstüne 250k dinar ve silver veya gold premium veriyorlar
Mesala arkadaslar 42 lvl hitman0029 bizm odada opk actı ss bile aldm adam banlanıyor acılınca hop bedava silver pre 250k dinar oh gel keyfim ggel dedim ona sen opk kasmıstın DİYE YANITI
İSE
---tovbeliym
diye yanıt verdi Sad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler