Arkadas bunlar napıyor anlamadım gitti ya yeni chara item aldık gittiler eski charı actılar valla tam dayaklıklar

açtınız bari item süreleri aynı kalsın kardesim ya ama hakkını yemiyelim gold pre süresini uzatmıslar
aynısı bana oldu gold pre 400 g1 aldım banım açıldı.+250 k dinar eklemişler ve 15 gün silver pre sitede gözüküyor fakat oyunda yok
Benim de 61 lwl charım acıldı ama 250 K dinar yüklenmis 15 günlük silver diyor sitede ama oyunda gözükmüyor

250 k dinar + 15 günlük silver veya gold hediyesi ile charlar açılmış. Bu hafta içinde de kod dağıtımı olacakmış g1'den. Hacklerde dahil olmak üzere açılmış oh ne güzel, üstüne bir de 250 k, premium hediyeli. Bırakın ya açılmaması gereken dolu insanın charı açılmış komik.
aynen ya benim hesabıda açmışlar 45 gün silver 332 k dinar oh miss

Benim için hack hacktir açılsada açılmasada farkeden bişi yok.
(01-27-2012 01:39 AM)arrivederci Yazılan: [ -> ]Benim için hack hacktir açılsada açılmasada farkeden bişi yok.
banlanan herkes hack degildi bir kere bunu bilmen gerekir ve ne kadar kendi charımda acılmıs olsa hiç dogru bir hareket degildi charları acmaları cogu gizli whlerden kurtulmustuk simdi yine acıcaklar whyi kral olcaklar
Beyler

(01-27-2012 01:43 AM)TrWarrior Yazılan: [ -> ]Beyler 
en büyük hackerın charı açılmış işte.
250K'mı da yüklemişler, iyi oldu, hoş oldu.