(01-26-2012 10:40 PM)xXxPuniSHeRxXx Yazılan: [ -> ]Sende sorun var linkte sorun yok - evet artık çok para isteyen bir oyun ama bilmiyorsan ama bir amacın ve taktiğin varsa 5 kuruş harcamadan full goliath yapabilirsin 
kamikazeye süre getirmeselerdi evet beleşten ful olabilirdin ama şimdi zor 30saniyede bir atıyoruz
he bide 2lf4 var bende full sayılırım bolcana elit venom la spectrum tasarımları var 900m tp var zetayı açıcam şimdi 97 parça oldu kilitlendi orda

bu oyunu televizyonda olsun her tarafta reklamını görüyorum uzun süredir ama bi kere oynamadım

(01-27-2012 04:13 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]bu oyunu televizyonda olsun her tarafta reklamını görüyorum uzun süredir ama bi kere oynamadım 
başlama derim çünkü oyunda o kadar çok yenilik varki 0 dan başlarsan yetişmen 1 yılı geçer

ben 1 yıldır oynuyorum deli gibi kasıyorum daha yetişemedim tam yapıcam derken başka birşey daha çıkarıyolar

ama içeriği güzel ve bir amacı oluyor her zaman o yüzden sıkmıyor

Sizle Bir Videoyu Daha Paylaşmak İstedim Ve Bir Açıklama Gereği Duyuyorum Aşağıda Yazdım En Piskopat , En İyi Klanlardan Biri Deme Sebebim Kendimizi Büyük Göstermek Değil Kanıtlanmış Bir Anıyla Söylenen Bir Sözdür Bizim Gibi Full Elit 93 Klana Karşı İttifak 3 Klan 3 Ay Savaşıpta Kazanmak Paha Biçilemez Ve Dünya Darkorbit Tarihinde Bir İlk ' tir
Buyrun İzleyin