Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DarkOrbit
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba,

Darkorbit oyununu bilmeyen yoktur heralde.Bilenler için hesabım :

Leonov gemi , 1 lf3 1 lf2 6 mp1 , 6 flax , 5,000 x4.

Bilmeyenler için :

Oyundaki en iyi 3. gemi Big Grin En iyi 2 lazer ve orta 6 lazer Big Grin 6 tane gemiye güç veren diroit isimli küçük gemiler Big Grin 5,000 tane en iyi cephane Big Grin

Arkadaşlar biraz saçma oldu ama böyle anlatıyım dedim.Çok güzel bir hesabım var darkorbitte.3 yıldır aynı hesabı kasıyorum.Oyunu en az 7 aydan beri oynayıp oyunun her şeyini bilen biri varsa ORTAK ARIYORUM beyfendi

Burak Kandöker

full elit turuncu goliathım vardı sunucudaki ilk renklilerdendim,büyük paralar yatırmıştım o oyuna sonra yaptığım hatayı anladım ve bıraktım
(01-26-2012 09:27 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]full elit turuncu goliathım vardı sunucudaki ilk renklilerdendim,büyük paralar yatırmıştım o oyuna sonra yaptığım hatayı anladım ve bıraktım

Hacı full elit goli yapmak için ne kadar para yatırmak lazım ?
(01-26-2012 09:24 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar merhaba,

Bilmeyenler için :

Oyundaki en iyi 3. gemi Big Grin En iyi 2 lazer ve orta 6 lazer Big Grin 6 tane gemiye güç veren diroit isimli küçük gemiler Big Grin 5,000 tane en iyi cephane Big Grin

Arkadaşlar biraz saçma oldu ama böyle anlatıyım dedim.Çok güzel bir hesabım var darkorbitte.3 yıldır aynı hesabı kasıyorum.Oyunu en az 7 aydan beri oynayıp oyunun her şeyini bilen biri varsa ORTAK ARIYORUM beyfendi

Tr1 Server 'ında İddasız En İyi - En Piskopat Klana Sahibim TUĞRA [TĞRA] Klanını Görmeyeniniz Yoktur.

Videomu İzlemek İçin Tıkla !
Tamam abiler Big Grin Ortak olucak varmı ben onu diyorum geminizi yazmayın ya Big Grin
(01-26-2012 09:42 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Tamam abiler Big Grin Ortak olucak varmı ben onu diyorum geminizi yazmayın ya Big Grin

Server Nedir Smile ? Tr Kaç
Tr yok abd batı
gameover bende tr1 deyim amca klanındayım Smile
(01-26-2012 09:31 PM)M.K Yazılan: [ -> ]
(01-26-2012 09:27 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]full elit turuncu goliathım vardı sunucudaki ilk renklilerdendim,büyük paralar yatırmıştım o oyuna sonra yaptığım hatayı anladım ve bıraktım

Hacı full elit goli yapmak için ne kadar para yatırmak lazım ?

valla eskiden çok kolaydı bir goliaht al kalkanları lazerleri al kapıda yaptınmı fullsün eğer şimdi yapmak istersen 3-4BinTL paranı yer Smile
(01-26-2012 09:38 PM)gameroverx Yazılan: [ -> ]

Bilmeyenler için :

Tr1 Server 'ında İddasız En İyi - En Piskopat Klana Sahibim TUĞRA [TĞRA] Klanını Görmeyeniniz Yoktur.

video açılmıyor linkte birşey var sanırım
Sende sorun var linkte sorun yok - evet artık çok para isteyen bir oyun ama bilmiyorsan ama bir amacın ve taktiğin varsa 5 kuruş harcamadan full goliath yapabilirsin Smile
(01-26-2012 09:38 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]

Bilmeyenler için :

millete koyuon 40k hasar sen alıon en fazla 8k hasar nasıl oyun la bu Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler