Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesabım Kapatıldı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Merhaba Beyler Dün 20 Ocak 2012'de Hesabım Sebebsiz Yere Kapatıldı.

Ticket Yolladım.
G1 Mod'a Bildirdim.

Merhaba. Warrock'adlı oyunu oynuyorum.
Hesabım Neden Kapatıldı Hiç bir Fikrim dahi yok.

Daha bugün GOLD'premium yüklemiştim oynadım oynadım.
Sonra Karnım acıktı, Yemek yemeye gittim Oyunda Açıktı, Birde Facebook Açıktı.
Yemegimi Tabagıma katıp PC'Başına geçtim 25'Dakikalık video izLedim.
Sonra Oyuna Geri Bi Döndüm sunucuyla bağlantı koptu uyarısı geldi,
Tekrar giriş yaptım Hesabınız Kapatılmıştır Diye Bir Görüntü Geldi, Neden Oldu Bilmiyorum, Sizden Tek istediğim Bu Konuya bi el atarsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim.

İlgilenicem Dedi Bugün Gece Saat 03.45'de Gamesfirst'e Giriş Yapıcaktım,
Yapamadım.. Araştırdım Nick'imi Öyle bir Kullanıcı Yok Diyor WEBSİTESİ.!

Bunedir Neden Bunlar Benim Üstüme üstüme geliyorlar ???
sanırsam hacksıldın ayarlarını degısdırdıler malum hack oyun ıcınde lagda olusturuyor hacksıldpro hassaslasdıgında oto ban atıyor olabılır buna pc teması antıvurıs programı vs vs gıbı pcnde vurıs sana bılecek bırsey yakalarsa oto ban yemıssınız dıye dusunuyorum neden game fısda bıle adınızın cıkmaması bı gm ban atsa gelır yakalar anca o yle olur bu oto ban sansına kus ne dıyım kardes yapacak bıseyyok bu cok cok eskılerde olmustu ıkı uc yıl oncede
Warrock bu ne görse hack zannedip banlarlar, belki izlediğin 25 dakikalık videodandır.

Erdem Döşer

Video lag etkisi katmıştır Smile Saçmalığa bak ya Smile Arkadaşım ban yediysen benden tavsiye bırak oyunu daha yeni olanları gördün millet suçsuz ban yiyor sen hala gidip gold pre çekiyorsun bugün arkadaşın ban yer yarın sen yersin ... !
Geçmiş olsun kardeşim herkes mağdur , bu arada ticketına bayıldım.
(01-21-2012 12:03 PM)Shqiponje Yazılan: [ -> ]Video lag etkisi katmıştır Smile Saçmalığa bak ya Smile Arkadaşım ban yediysen benden tavsiye bırak oyunu daha yeni olanları gördün millet suçsuz ban yiyor sen hala gidip gold pre çekiyorsun bugün arkadaşın ban yer yarın sen yersin ... !

Dediğimi anlamadın ki Smile
Teşekkürler Kardeşlerim, Nedeseniz HakLısınız.
Dicem Şuki Eyer Açılmassa, Allah'a Havele ediyorum onları..
Oynamakdan zevk aldığım bu oyun vardı bundan da soğutuyorlar kapatıyorsunuz bari itemlerimizi geri verin Smile Lw çokda önemli değil benim için. İtemlerim olsun yeter.
Bu ticket işe yaramaz ne yediğini yazmamışın etkileyici olmamış. Big Grin Big Grin Bu arada hesap kapatılması ile ilgili bi çok mağdur var bende öleyim can sağlıgı olsun girilmeyen hesabı bile kapatıyolar ya oynama derim Big Grin Smile
Adamlar bisey yapmıs anlamadım emaile bisey geldi sifremi degistirmemi söylüyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler