Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hesabım Kapatıldı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Gamesfirst'e giriş yapmıyo böyle bir msn yok diyor Kullanıcı adı yok diyor.
Ya Hesabımı Sildiler, Yada Yeni pacth Geliyo, ondan giriş yapmıyordur.
emailini kontrol et yazdıgına göre parolaları sıfırlamıslar degistir sifreni. Ayrıca baska sitelerdede aynı parolayı kullanıyorsan onlarıda degistir.
Oyun Selamlar!

War Rock Müşteri Destek ekibi başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Biz bizimle irtibata geçmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Günlüklerine göre, bu hesap, yasadışı üçüncü parti araçları kullanarak tespit edilmiştir. Bu gecikmiş bir yasak bu günlükleri dayalı olduğunu unutmayınız. Üçüncü parti araçları günlük olarak algılanır ve kaydedilir. Gecikmiş bir yasağın söz konusu hesap sonraki bir tarihte yasaklandı kayıt edildiğini anlamına gelir. Bu hesap kalıcı olarak kapalı olacaktır.

War Rock Kullanım Koşulları ihlal ettiği, bu hesabın hiçbir şart altında yeniden açılacak olacağını not edin. Kullanım War Rock Şartları incelemek için http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php ziyaret edin.

Saygılarımızla,

GamersFirst Müşteri Desteği

AL İŞTE ADAMLAR Açmicam diyorlar Sad
Yalan söylüyorlar, 1 Kez Banlandı 3'üncü Kez Deyil Sad
Napıcam Beyler Lütfen Yardım edin.
Utanmadan bide başlıkmı açıyorsun forumlara ? Dün gece sabaha karşı OPK odasındaydın birisi ready demiyordu ve sövüyordun bil bakalım o kimdi ?
(01-21-2012 01:35 PM)GruqVenoM Yazılan: [ -> ]Oyun Selamlar!

War Rock Müşteri Destek ekibi başvurduğunuz için teşekkür ederiz. Biz bizimle irtibata geçmek için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Günlüklerine göre, bu hesap, yasadışı üçüncü parti araçları kullanarak tespit edilmiştir. Bu gecikmiş bir yasak bu günlükleri dayalı olduğunu unutmayınız. Üçüncü parti araçları günlük olarak algılanır ve kaydedilir. Gecikmiş bir yasağın söz konusu hesap sonraki bir tarihte yasaklandı kayıt edildiğini anlamına gelir. Bu hesap kalıcı olarak kapalı olacaktır.

War Rock Kullanım Koşulları ihlal ettiği, bu hesabın hiçbir şart altında yeniden açılacak olacağını not edin. Kullanım War Rock Şartları incelemek için http://www.gamersfirst.com/terms_of_use.php ziyaret edin.

Saygılarımızla,

GamersFirst Müşteri Desteği

AL İŞTE ADAMLAR Açmicam diyorlar Sad
Yalan söylüyorlar, 1 Kez Banlandı 3'üncü Kez Deyil Sad
Napıcam Beyler Lütfen Yardım edin.

herşey ortada opk odasına girersen opk açarsan böyle olur iyi olmuş
Herkese bu cevap geliyor. Yeni bir hesap aç yeniden başla.
(01-21-2012 01:41 PM)k2netwörk Yazılan: [ -> ]Utanmadan bide başlıkmı açıyorsun forumlara ? Dün gece sabaha karşı OPK odasındaydın birisi ready demiyordu ve sövüyordun bil bakalım o kimdi ?

Ben Hiç bir Zaman HİLE, hızlandırıcı veya bug yapıcı şeyler KULLANMADIM.!
Seni tanımıyorum ayrıca ? Bu Arada Gamesfirs'te Gir Sadice O Nicki Ben Kullanmıyorum başkalarıda o nick'in aynısından açmış. Buraya gelipte Magdur durumdayken İftira atma..
Bari ne yediğini yazsaydın,belki açarlardı Big Grin
Big Grin bir tane bilgisayar ve içinde warrock dısında hiç bir program olmayacak iste o zaman ban atmak için sebep bulamazlar Big GrinD
Çok Komik dimi ??
Ben Para yatiriyim, Onlar Banlasın, Sizde Gülün.
(01-21-2012 01:43 PM)GruqVenoM Yazılan: [ -> ]
(01-21-2012 01:41 PM)k2netwörk Yazılan: [ -> ]Utanmadan bide başlıkmı açıyorsun forumlara ? Dün gece sabaha karşı OPK odasındaydın birisi ready demiyordu ve sövüyordun bil bakalım o kimdi ?

Ben Hiç bir Zaman HİLE, hızlandırıcı veya bug yapıcı şeyler KULLANMADIM.!
Seni tanımıyorum ayrıca ? Bu Arada Gamesfirs'te Gir Sadice O Nicki Ben Kullanmıyorum başkalarıda o nick'in aynısından açmış. Buraya gelipte Magdur durumdayken İftira atma..

K2NETWÖRK sen nerden biliyon ordaydın galiba.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler