Arkadaşlar Merhaba,
Forumda çok duyuyorum bu oyunu.Bende başlamak istiyorum.Biraz bilgi verebilirmisiniz?Nerden indiririm,online mı,eğer online ise nereden kayıt olabilirim?
Oynayan arkadaşlar konu altından bilgi verirse memnun olurum

Oyunu key ya da CD olarak alabilirsin. Key'in fiyatları 30TL'ye kadar indi. CD ise şu anda 140TL sanırsam. Call of Duty Modern Warfare 3 olarak internette aratabilirsin. Alırsan birlikte oynarız

Orjinal kutulusunu ya da cd key alarak oyuna başlayabilirsin. Her iki durumda da oyunu steam üzerinden indireceksin. Oyunu hem online hem de single olarak oynayabilirsin.
Peki teşekkürler bilgi için.En kısa zamanda Key alıcağım

ben su an 4 oynuyorum warrocktan daha kaliteli kesinlikle daha güzel ve görsel efektleri muhtesem ,konuya gelince internetten indirebilirsin ki tavsiye etmem (internetin kotalı ise ) dısardan cdsini yada key ini(sana kalmıs) alabilirsin bence...
cd alınca cdden kuruyo dimi key alınca steamden indiriyo
?
Evet.Ama cd ile almakla cd key kullanarak oynamak arasında fark varmı?
(01-17-2012 11:18 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Evet.Ama cd ile almakla cd key kullanarak oynamak arasında fark varmı?
Hayır tabikide
(01-17-2012 11:09 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]ben su an 4 oynuyorum warrocktan daha kaliteli kesinlikle daha güzel ve görsel efektleri muhtesem ,konuya gelince internetten indirebilirsin ki tavsiye etmem (internetin kotalı ise ) dısardan cdsini yada key ini(sana kalmıs) alabilirsin bence...
4 derken ne demek istediğini anlamadım?
(01-18-2012 12:40 AM)hortlak46 Yazılan: [ -> ] (01-17-2012 11:09 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]ben su an 4 oynuyorum warrocktan daha kaliteli kesinlikle daha güzel ve görsel efektleri muhtesem ,konuya gelince internetten indirebilirsin ki tavsiye etmem (internetin kotalı ise ) dısardan cdsini yada key ini(sana kalmıs) alabilirsin bence...
4 derken ne demek istediğini anlamadım?
Call of duty 4 den bahsedior

(01-17-2012 11:03 PM)unverzagt Yazılan: [ -> ]Oyunu key ya da CD olarak alabilirsin. Key'in fiyatları 30TL'ye kadar indi. CD ise şu anda 140TL sanırsam. Call of Duty Modern Warfare 3 olarak internette aratabilirsin. Alırsan birlikte oynarız 
Steam magaza bölümünde 69.99 dolar olarak gözüküor