Şunu söylemeyi unutmuş oyunu internetten indiriceksen indirme hızın yüksek olmalı 17gb oyun 100kb la falan indiriyorsa hiç uğraşma 4gün falan sürer indirmesi

(01-17-2012 11:09 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]ben su an 4 oynuyorum warrocktan daha kaliteli kesinlikle daha güzel ve görsel efektleri muhtesem ,konuya gelince internetten indirebilirsin ki tavsiye etmem (internetin kotalı ise ) dısardan cdsini yada key ini(sana kalmıs) alabilirsin bence...
(01-18-2012 10:24 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Şunu söylemeyi unutmuş oyunu internetten indiriceksen indirme hızın yüksek olmalı 17gb oyun 100kb la falan indiriyorsa hiç uğraşma 4gün falan sürer indirmesi 
bynicky1903
İnternetim kotalı değil.O halde internetten indiririm teşekkürler.
Mete Han
Hayır hızım çok ama çok düşük.Online oyun bile oynayamıyorum.Ateş ettikten 5 dakika sonra işliyor hatta.Modemim huawei.Bu hafta sonu modemi değiştirince indiriyim o zaman.
(01-18-2012 11:25 AM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ] (01-17-2012 11:09 PM)bynicky1903 Yazılan: [ -> ]ben su an 4 oynuyorum warrocktan daha kaliteli kesinlikle daha güzel ve görsel efektleri muhtesem ,konuya gelince internetten indirebilirsin ki tavsiye etmem (internetin kotalı ise ) dısardan cdsini yada key ini(sana kalmıs) alabilirsin bence...
(01-18-2012 10:24 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Şunu söylemeyi unutmuş oyunu internetten indiriceksen indirme hızın yüksek olmalı 17gb oyun 100kb la falan indiriyorsa hiç uğraşma 4gün falan sürer indirmesi 
bynicky1903
İnternetim kotalı değil.O halde internetten indiririm teşekkürler.
Mete Han
Hayır hızım çok ama çok düşük.Online oyun bile oynayamıyorum.Ateş ettikten 5 dakika sonra işliyor hatta.Modemim huawei.Bu hafta sonu modemi değiştirince indiriyim o zaman.
Sen internet hızını yükseltene kadar bence alma memnunkalmaya bilirsin, birde bilgisayarının sistemi iyi olması şart.
Internetten indirmeyi biraz rafa kaldır ve sisteminin çok iyi olması gerek sistemin iyiyse bi internet kafeciyle anlaş gece kapatırlarken götür bilgisayarı sabaha indirir
Aslında öyle aman aman özellikler istemiyor mw3. Benim 5 yıllık hurda bile işlemcisi hariç yetiyor.
hadi ya özelden yazsana bi özelliklerini
Adama "pcnin çok iyi olması lazım" demişsiniz. Güldürmeyin beni mw3 grafik falan zorlamıyor

Dediğin gibi benım kıde 120 kb de felan indiriyordu tam 5 gün sürdü