Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kartal, Timsah Avı'nda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Texas, Bursaspor oyuncularını İstanbul'a tekbirler eşliğinde göndermişti? Neden? Çünkü bir kere katliami yaşattık onlara. Korkuyorlardı, tekbirler eşliğinde gönderiyorlardı oyuncularını. Her gidişin dönüşü olmaz. En nihayetin de, BURASI BEŞİKTAŞ!

Ben her zaman Bursa'ya ve Bursaspor'a karşıyım. Kanımın son damlasına kadar. Kanımın son damlasına kadar Bursa'ya dair her şeyin karşısında olduğum gibi, kanımın son damlasına kadar da Beşiktaşlıyım. Hatta mezarımda bile Beşiktaşlıyım.

Beşiktaş, Bursa'ya etek giydirir, etek!

http://youtu.be/TWDAIAKdra8

http://youtu.be/gsGJMyogBgk

[Resim: 380981_305819949453536_143288092373390_7...0902_n.jpg]
Söze gerek yok sadece Beşiktaş Wink
yandan.gif tek ask besiktas yandan.gif
Ben ömrüm hayatımda böyle bir takım görmedim.İyi ki BEŞİKTAŞLIYIM.Takımımla gurur duyuyorum.
Aynı şekilde bende gurur duyuyorum takımımla Smile
Böyle bir mesajı forum Süper Moderatörü bile beğeniyorsa vay ki ne vay.. Diyecek bir söz bulamıyorum.
(01-16-2012 12:26 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Böyle bir mesajı forum Süper Moderatörü bile beğeniyorsa vay ki ne vay.. Diyecek bir söz bulamıyorum.

Başlıktandan da bu konunun nasıl bi içeriği olduğunu bilmen gerekir.Rahatsız olursan okumazsın sonuçta bu forumda siyaset konuları yasak.Futbol konuları vs. yasak değil Forum Kuralları'nı bi oku derim sana.Hani ben beğenmişim beğenmemişim bir şeyi değiştirmez s.moderatör olmam da birşeyi değiştirmiyor siz alçaktasınız bizler yüksekteyiz diye bir kaide de söz konusu değil.
(01-16-2012 12:26 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Böyle bir mesajı forum Süper Moderatörü bile beğeniyorsa vay ki ne vay.. Diyecek bir söz bulamıyorum.

S.Moderatör olmak bir şey değiştirmez.Sonuçta konuyu beğenen tebrik ediyor senin bunu söylemene anlam veremedim
Forumda Metin'in dediği gibi siyasi içerikli konular yasaktır.Futbol v.b. şeyler değil.Bu konuyu s.moderatör de beğendi normal üye de beğendi bir fark yok arasında sadece moderatör foruma hizmet sağlıyor farklı bir ayrıcalığı yok.Ne sandın tanrı filan mı?

Moderatörde insan sadece forum asayişi için çalışan bir robot değil. Teşekkürü isteyen istediği kişiye verebilir özgür bir ortamdayız Smile
Süper moderatör kavramının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz bana burda anlatmaya çalışıyorsunuz. Bir araştırın Allah aşkına..

Alıntı:Başlıktandan da bu konunun nasıl bi içeriği olduğunu bilmen gerekir.Rahatsız olursan okumazsın sonuçta bu forumda siyaset konuları yasak.Futbol konuları vs. yasak değil Forum Kuralları'nı bi oku derim sana.

Kuralları gayet iyi biliyorum teşekkürler.. Şu an'a kadar kurallara uygun olmayan ne bir davranışım ne de bir mesajım vardır.. Ve kurallar da burda beni belliki haklı çıkarıyor. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur. Olamaz..

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
Kural 3-) Forum içinde saygısızlık, terbiyesizlik, tamamen yasaktır.

Ayıptır ayıp..

Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler