Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kartal, Timsah Avı'nda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
imalı olarak hakaretler kullanmak.

Alıntı:Böyle bir mesajı forum Süper Moderatörü bile beğeniyorsa vay ki ne vay.. Diyecek bir söz bulamıyorum.
(01-16-2012 01:04 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(01-16-2012 12:26 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Böyle bir mesajı forum Süper Moderatörü bile beğeniyorsa vay ki ne vay.. Diyecek bir söz bulamıyorum.

Başlıktandan da bu konunun nasıl bi içeriği olduğunu bilmen gerekir.Rahatsız olursan okumazsın sonuçta bu forumda siyaset konuları yasak.Futbol konuları vs. yasak değil Forum Kuralları'nı bi oku derim sana.Hani ben beğenmişim beğenmemişim bir şeyi değiştirmez s.moderatör olmam da birşeyi değiştirmiyor siz alçaktasınız bizler yüksekteyiz diye bir kaide de söz konusu değil.

Tamam "oğlan" sakin ol...

Mesele kuralları okumakta değil, onları anlamakta.
(01-16-2012 03:24 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Süper moderatör kavramının ne demek olduğunu bilmiyorsunuz bana burda anlatmaya çalışıyorsunuz. Bir araştırın Allah aşkına..

Alıntı:Başlıktandan da bu konunun nasıl bi içeriği olduğunu bilmen gerekir.Rahatsız olursan okumazsın sonuçta bu forumda siyaset konuları yasak.Futbol konuları vs. yasak değil Forum Kuralları'nı bi oku derim sana.

Kuralları gayet iyi biliyorum teşekkürler.. Şu an'a kadar kurallara uygun olmayan ne bir davranışım ne de bir mesajım vardır.. Ve kurallar da burda beni belliki haklı çıkarıyor. Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yoktur. Olamaz..

Kural 2-) Küfürlü konuşmak, imalı olarak hakaretler kullanmak ve de karşısındaki kişiyi küçük düşürecek davranışlarda bulunmak veya rencide edebilcek davranışlarda bulunmak yasaktır.
Kural 3-) Forum içinde saygısızlık, terbiyesizlik, tamamen yasaktır.

Ayıptır ayıp..

benim yaptıgım herhangi bir saygısızlığı, imalı hakaretleri,karşımdaki insanı küçük düşürecek davranışları yazarsınız sevinirim. Beni s.moderatör seçenler zaten bunları göz önüne alıyorlar ki ben bu forumda yaklaşık 2 yada 2.5 senedir s.moderatörüm şu ana kadar herhangi bir yanlışımı görürseniz söyleyin düşünmeden forumdaki görevimi bırakırım.

ayrıca FORUM KURALLARInı iyi oku
Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
(01-15-2012 10:10 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Tüm Bursaspor oğlanlarına selam olsun.

Oğlan kelimesinin iki anlamı vardır;
1. Erkek çocuk,
2. Erkeklere cinsellik açısından hizmet eden sapık erkek. Yani bildiğin i.ne...

Cinematique yanlış hatırlamıyorsam benzer konudan 3 günlük ceza almıştı. Burada da birinci seçeneği kastettiğini zannetmiyorum. Yani Bursaporlulara açık bir şekilde hakaret etmiştir...
Bana kuralları iyi okuyun diyorsunuzda yazdığımmesajın tamamının mı yoksa önemli bir bölümünün mü renkli olup olmadığını ayırt edemiyorsunuz.

Metin Kandemir Yazılan:benim yaptıgım herhangi bir saygısızlığı, imalı hakaretleri,karşımdaki insanı küçük düşürecek davranışları yazarsınız sevinirim.

Bu mesaj size değil, sizin yazdığınız cevaba hitaben yazılmış bir cevaptı. Konunun başındaki ilk mesajı okursak ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız.

Diyecek söz bulamıyorum artık.. Neyse uzatmayacağım konuyu. Ben neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz.
(01-16-2012 04:13 PM)Kaisys Yazılan: [ -> ]Bana kuralları iyi okuyun diyorsunuzda yazdığımmesajın tamamının mı yoksa önemli bir bölümünün mü renkli olup olmadığını ayırt edemiyorsunuz.

Metin Kandemir Yazılan:benim yaptıgım herhangi bir saygısızlığı, imalı hakaretleri,karşımdaki insanı küçük düşürecek davranışları yazarsınız sevinirim.

Bu mesaj size değil, sizin yazdığınız cevaba hitaben yazılmış bir cevaptı. Konunun başındaki ilk mesajı okursak ne demek istediğimi gayet iyi anlarsınız.

Diyecek söz bulamıyorum artık.. Neyse uzatmayacağım konuyu. Ben neden bahsediyorum siz neden bahsediyorsunuz.

Mesele senle yönetici arasındaki tartışma değil. Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi açık bir şekilde hakaret söz konusu. Umarım gereken ceza forumun huzuru ve adaleti bakımından en kısa sürede verilir...
Ah kurallar, kurallar...
BEŞİKTAŞ herşeydir...
su an hastanedeyim birader. cikayim su hastaneden verilecek ayarlar var, BuRi ve Kaisys denen elemana.
(01-16-2012 08:11 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]su an hastanedeyim birader. cikayim su hastaneden verilecek ayarlar var, BuRi denen oglana ve Kaisys denen elemana.

hayırdır?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler