45 gün tr famas, 15 gün aw50f camo , 17 gün mp7a1 cheetah 17,gün scorpion, 16 gün silver pre ve nice px item hepsinin tutarı tam 72 tl allah belanı versin admin hharam zehir zıkkım olsun inşallah artizlik yapıp konuyu silen yada kilitleyen kişininde allah belasını versin !! bırakıyorum bu saçma oyunu 2 oldu bu digerinde hiç bir şekilde item hack kullanmadığım halde paralı itemlerim silindi haram zehir zıkkım olsun inşallah ve car nickchangeliydi
Hemen oyunu bırakma! Önce hakkını ara.72 tl harcamışsın ve oyunu bırakıyorsun.Öncelikle sinirlenme ve sakin ol.Bu olayla ilgili ticket bul yada iste.Ben 30 günlük silver premiumlu çarım çalınmıştı ve alana kadar 2 ay geçsede aldım.14 level olmasına rağmen.Hiçbir zaman vazgeçme ve herzaman hakkını ara.Gamerfirste ticket at.
(01-12-2012 03:41 PM)PROJeKTöR Yazılan: [ -> ]Hemen oyunu bırakma! Önce hakkını ara.72 tl harcamışsın ve oyunu bırakıyorsun.Öncelikle sinirlenme ve sakin ol.Bu olayla ilgili ticket bul yada iste.Ben 30 günlük silver premiumlu çarım çalınmıştı ve alana kadar 2 ay geçsede aldım.14 level olmasına rağmen.Hiçbir zaman vazgeçme ve herzaman hakkını ara.Gamerfirste ticket at.
eyw doğru söylüyosun ama ticket atılmıyor

Retaili olanlar ne yapcak haksız yere banlananların araştırılıp açılması lazım
Bi ara yapdık ama sonra akıllandık yapmadık lwl düşdükden sonra gece gündüz ai channel oynadım exp upların hepsi varbi sürekli ex kastım bi ara bırakacakdım ortak buldum devam ettik şimdide ban yedi
benim çarım kapatılmş ne yapcaz tıcket atsak yararı olurmu beyler yardımcı olun lütfen

(01-12-2012 04:02 PM)8cenk8 Yazılan: [ -> ]Bi ara yapdık ama sonra akıllandık yapmadık lwl düşdükden sonra gece gündüz ai channel oynadım exp upların hepsi varbi sürekli ex kastım bi ara bırakacakdım ortak buldum devam ettik şimdide ban yedi
Kendin söylüyorsun dahası ne ?
Banlanan hesaplara geçmiş Olsun valla üzüldüm , Neyseki ben kazasız belasız atlamışım