Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ALLAH BELANI VERSİN G1 Admin !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Peki Bu Charın Nesini Görebildiniz Oyunda Veya Stats ' da ?
http://warrock-stats.com/index.php?site=...indleaderx
Bencede Hakkını Aramalısın VAZGEÇME..!
(01-12-2012 03:29 PM)Stayaxl2eiS Yazılan: [ -> ]45 gün tr famas, 15 gün aw50f camo , 17 gün mp7a1 cheetah 17,gün scorpion, 16 gün silver pre ve nice px item hepsinin tutarı tam 72 tl allah belanı versin admin hharam zehir zıkkım olsun inşallah artizlik yapıp konuyu silen yada kilitleyen kişininde allah belasını versin !! bırakıyorum bu saçma oyunu 2 oldu bu digerinde hiç bir şekilde item hack kullanmadığım halde paralı itemlerim silindi haram zehir zıkkım olsun inşallah ve car nickchangeliydi

Ticket atılıyor forumdan bir araştır bul.Bence ama kendin bilirsin.!
hakkını ara pes etme kardeşim
sonuçta 72TL harcamışsın sen araştır bir yolunu bulursun
levelimi düsürdüler pesini bırakmadım sonunda levelim geri geldi simdide kapattılar bununda pesini bırakmayacam ,,,,
Arada ince bir fark var. Hack dışında overclock v.b program açılırsa tema değişimi falan filan her türlü şeyi kapsayan bir ban atılmış. Arada var 5-10 kişi kaynamış ama genel olarak bakıyorum banlar gayet yerli yerinde olmuş.
Kreş anaokulu ilkokul?

adamlar aylar önce başlamış takibe ayrıca canın dediği gibi sadece hack değil bilgisayarı hızlandıran ek programları oyun içi tema değişimi sistem hack olarak algılamış gayet yerinde banlar olmuş
(01-12-2012 10:59 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Kreş anaokulu ilkokul?

adamlar aylar önce başlamış takibe ayrıca canın dediği gibi sadece hack değil bilgisayarı hızlandıran ek programları oyun içi tema değişimi sistem hack olarak algılamış gayet yerinde banlar olmuş

Bilgisayar hızlandırıcı programlardan kullanıyorum. Hack kullanmadım. Bu yüzden banlanmış olabilirmiyim ?
evet muhtemelen bununla ilgili açıklama yapıldı ama takip eden kim
HİÇ KİMSENİN HAKSIZ YERE HESABI KAPATILMAZ!

Bunu anlamanız için büyük harfle yazdım, algılarınız fazla yavaş..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler