Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: auratica39 ops maçında görünmezlik hacki
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ops vs sinde tek başına durmadan bomba kurduk çözdü lag olsa bile biyerde gözükürdü pascalalo1 i catıdan vurdugunu söyledi ama onun kanıtını alamadım sadece bomba kuruyoruz adam gözükmeden çözüyor görünmezlik hacki açtı resmen videolarda belirtildi 3 tane video var indirip izleyin lütfen
4 vs 1 yendi bizi böyle birşey olamaz !!!
upluad edemedim bilmiyorum video upluad etmeyi kusuruma bakmayın
ticket atmayı bilen birisi lütfen videoları ticket atsın full ekran izleyinn reziilliğini görmüş olursunuz..
videoları indirmek için tıklayın
http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/ufk0vj...r.rar.html
Bu adamın bugün 2. hacker konusu. Smile

Sanırım harbiden hacker.
bu adamlar bide bizim clan sistemine kayıtlı ops atmayın bunlarla
(02-21-2010 01:45 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]bu adamlar bide bizim clan sistemine kayıtlı ops atmayın bunlarla
aynen ops sakın ve sakın yapmayın bu videoları ticket atabilicek varsa lütfen ticket atın lwl ine yazık banlansın anlasın hack ypmak nedemekmiş
Bu adamda ne kadar pis şey varsa hepsi var küfür edip sövüp clandan atar hack acar herşey beklenir

TaTy

Uyarıları dikkate alacaklardır.
Bu adm benim charımı calan kişi ayrıca..
Bu adamın hack olduğu bugün ispatlandıSmile
hack kullanan insanda 1 gram beyin yoktur!!
usta video cok büyük Big Grin Big Grin şaka bi yana bunun gibi adamların hack oldugu halde karsıdaki insanı ısrarla azarlamasına inanamıyorum tıpkı eliteagen gibi...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler