4vs1 OPS maçında siz bomba kurdunuz oda yerin altından bombayı çözdü sanırım böyle Videolardan anladığım kadarıyla.
Buda SS
Böyle kişilerin forumumuzda yeri yoktur.Herhangi bir kanıtını bulayım gerekli işlemler yapılacaktır.
Video
http://www.youtube.com/watch?v=WXEXG-oOFQk
bakın şimdi öncelikle tektabanca clanımı dagıtmıştır kendinisi attıgım için iftira atmaktadır 2.si karşı takımın yaptıgına karşı açılmış bir LAG prosudur RAHAT OLUN(ki baseye gitseler beni orada göreceklerini biliyorlardı ve nitekim bi kaç kere öldürdüler +sizinle opsde açtıgınız hack hadi lag birinizde olur 4 nüzde aynın anda olması ve sizi görememmiz çok zordu kendi adamı 27-1 bitirdi İSTEYENE VİDEOSUNU ATARIM KİMSEDEN KORKUM YOK OLDUKÇA RAHATIM İSTEYEN ARASIN 0530 312 19 18 YAPMADIGIM ŞEYDEN KORKMAM İSTEYENLERE O LAG PROSUNUDA ATARIM GÖNÜL RAHATLIYGLA,!!!!
Ayrıca size söyleyeyim t3ktabanca çalıntı charlarda oynamaktadır ONLYTİGER BU şefersizlerdeydi bahri abimize charını geri aldırdık womm clanındaydı isteyen arasın durumu anlatıcam yeterki arayın o ADAM CHAR HIRSIZIDIR DİKKAT ayrıca moderatör kezman39 a sor bakalım beni

tanır selim abicim o yüzden oldukça rahatyımm!!!!