Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ayıptır be !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
odaya girdim adamlar bana nereli oldugmu sordular bende erzurumluyum dedim kürtmüsn dediler evet kürdüm dedim bana ağzına gelenleri söylediler ve sövdüler neymiş ben kürtmüşüm pkk lıymışım hep kürtler yüzündenmiş o kadar söyledim kürt türk krdestir o kdar dil döktüm yine anama bacıma sövmeye devam ettiler bu şerefsizlerr

Marlly l3yreis07 l3reis07 keşke ss alsaydım ama yemin edrim hayatımda hiçbişi bu kadar zoruma gitmemişti böle dinsiz şerefsizleri oyunda istemiorum bırakın oyunu bu ülke böyle şerefsizler yüznden bölünüyor .s
Türkiye'de Kürt'üm
İspanya'da Katalan'ım
Fransa'da Cezayirliyim
Almanya'da Türk'üm
Rusya'da Çeçen'im
İrlanda Cumhuriyet'inde IRA yanlısı bir Belfastlıyım.

Şunu da belirtmem gerekir ki: Türk oğlu Türk'üm ve Atatürk'ün izindeyim.

Biz ezilen halkın yanındayız her zaman kardeş, sen gerizekalı oyunculara denk gelmişsin.
demokrasi %51'in karar alabilmesi değil, alınan karar ile azınlığın haklarının korunabilmesidir.
Kürtler azınlık değil ki onlar bizim 1000 yıllık kardeşimiz aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlar var belli tarihlerde olduğu gibi.
Kürtler, Dağda gezen köpek teröristler yüzünden kötü durumda.Bunu unutmamak şartıyla konuşmak lazım.Bunu unutmayalım.

İyi ile kötüyü ayıralım.
Şimdi Hiç Yağcilağa gerek yok Bu Kurtler yardim etmese pkk lilara pkk ayakta duramaz
yalakalık değil ama senin yaptığın şerefsizlik.
(12-23-2011 01:06 PM)Byreis07 Yazılan: [ -> ]Şimdi Hiç Yağcilağa gerek yok Bu Kurtler yardim etmese pkk lilara pkk ayakta duramaz

bak şimdi burda benim agzımı actırıcan serefsiz köpek ben kürdüm emin ol oyundada binlerce kürt vardır ama senn yaşadıgın yerde antalyada chpli kısım cok oldugundan kürtleri sevmiyorsunuz ..
ben aleviyim chp liyim ama kürtlerden nefret etmiyorum ve TÜRKÜM.
AKP MHP CHP Diye ayırma alevi sunni diye ayırma.!
(12-23-2011 01:06 PM)Byreis07 Yazılan: [ -> ]Şimdi Hiç Yağcilağa gerek yok Bu Kurtler yardim etmese pkk lilara pkk ayakta duramaz

İşte bazı insanlar şunu anlamıyor '' Her Kürt PKK lıdır'' diye bişe yok anlamıyor musunuz? Genelleme yapmayın lan yeter !
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler