Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: ayıptır be !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çook haklısın kardeş.O sana küfür edenler soyca türk olsalarda şerefsizin tekidirler.Kimse hangi anadan doğacağına karar veremiyor ki.

Bide bir şey söyleyeceğim.Amerikada bir sürü milletten insan var niye bölünmüyor?

örnek vereyim.Adamın çinli olduğu belli, Adama nerelisin diye soruyorlar.Adamın cevabı "Amerikalıyım" oluyor.Halbuki adamın çinli olduğu tipinden belli oluyor Smile.

Bir şey daha.Lütfen, milli benliklerinizi kaybedin demiyorum ama lütfen ben kürtüm kürdistan falan demeyin.Bence şu an gayet iyi ülke sınırları.
İşi siyasete dökmeyin.

Benim görüşüm ancak Müslüman Türk , Müslüman Kürtün kardeşidir.
İktidar MvP.
oyun bebe kaynıyor takma kafana 72 lvl adam bile cok iyi oynayınca kick atabiliyor sorunca cok adam vuruyon diyor bu zihniyet herseyi yapar
Salakların nickinde hayır yok zaten. Takma kafana sen küçük ırkçı veletleri.

(12-23-2011 05:34 PM)Nazar Ber Kâdem Yazılan: [ -> ]İşi siyasete dökmeyin.

Senin bu dediğinden bile tartışma çıkar, siyasete girilir.
(12-23-2011 07:36 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Salakların nickinde hayır yok zaten. Takma kafana sen küçük ırkçı veletleri.

evet biraz tutarsız bir mesaj olmuş. Kaldı ki ne olur yani adam müslümansa kardeşte müslüman değilse düşmanmı olacak, insan insandır. İnsanı dinine göre seçmekte pek hoş bir davranış olmasa gerek.
1 kürt ppk lı oldu die her kürt pkk lı deildir unutma
(12-23-2011 04:28 PM)UnDeaD Yazılan: [ -> ]Çook haklısın kardeş.O sana küfür edenler soyca türk olsalarda şerefsizin tekidirler.Kimse hangi anadan doğacağına karar veremiyor ki.

Bide bir şey söyleyeceğim.Amerikada bir sürü milletten insan var niye bölünmüyor?

örnek vereyim.Adamın çinli olduğu belli, Adama nerelisin diye soruyorlar.Adamın cevabı "Amerikalıyım" oluyor.Halbuki adamın çinli olduğu tipinden belli oluyor Smile.

Bir şey daha.Lütfen, milli benliklerinizi kaybedin demiyorum ama lütfen ben kürtüm kürdistan falan demeyin.Bence şu an gayet iyi ülke sınırları.

yanlış biliyorsun amerika'da zenciler hor görülüyordu ve zenci ler isyan çıkardı (:
(12-23-2011 08:37 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(12-23-2011 07:36 PM)Comrade Yazılan: [ -> ]Salakların nickinde hayır yok zaten. Takma kafana sen küçük ırkçı veletleri.

evet biraz tutarsız bir mesaj olmuş. Kaldı ki ne olur yani adam müslümansa kardeşte müslüman değilse düşmanmı olacak, insan insandır. İnsanı dinine göre seçmekte pek hoş bir davranış olmasa gerek.

İlla kardeş olmaya zorunlu değiliz ? Her müslüman kardeştir, ayet bu. Fakat din dışındaki biriyle neden zorla kardeş olayım ?

Yani, hoşgörmek farklıdır, kardeş olmak farklıdır.
Ben her müslüman dediğin adamlarla kardeş falan değilim. Öyle şerefsiz adamlar var ki müslümanım diye geçinen. Türkmüş Kürtmüş müslümanmış hristiyanmış ateistmiş diye insanları yaftalayıp, hor görürsen zaten senin kalıbına tüküreyim. Kimseyi sırf müslüman veya Türk diye savunmam kimseyide sırf hristiyan veya başka etnik kökenli insan diye kötülemem. Önce adam olsun herkes. Gerisi önemli değil.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler