Bu forumda çok güzel vakitler geçirdim ve artık ayrılma vakti görünüyor çünkü forum sessizliğinden şikayetçi olduğum için ve herkesin takıldığı forumlara gitmeye karar verdim bu forumda çok güzel arkadaşlıklar çok güzel dostlar ve çok güzel kavgalar ettim çok laf soktuğum insanlar oldu çok güzel vakit geçirdim açıkcası forumdan ayrılmadan önce bu forum hakkında bahsetmek istediğim konu var bu foruma üye olduktan beri diyorum ama kimse aldırmıyor bildikleri yoldan gidiyor.
1- Clan maçları konusunda 'tebrikler' butonu getirdiniz her foruma bakabilirsiniz 10 üye den 6 sı post kasmaya çalışır bir süreye kadar 'tebrikler' butonu geldi doğru düzgün clan maçları konulmadı bu foruma
2- WarRockTR sakin bir forum biliyorsunuz sizlerde ve WarRockTR'de belli bir konuma gelmiş görevlendirilmiş kişilerinin forumu canlandırması lazım ama böyle bir şey söz konusu bile olmuyor ama lafa gelince hepsi birbirlerinden önce savunurlar.( Darılmaca yok her şeyi açık açık söyledim ne zaman süredir buradayım hep bunlardan şikayetçi olmuşumdur)
Kendinize iyi bakın arkadaşlar hakkınızı helal edin benden buraya kadar artık başka forumlarda beni bulabilirsiniz oralarda da ismim SaintMax
Ne desek bilemedim Eskiden daha bı güzeldi bu forum warrocktr event ödül +1 rep diye bile konu açılır gider oyun oynar zevkin dibine vururduk Şimdi çok sessizlesti samimi ortam azaldı Turgayın iddia bölümü olmasa foruma giresim bile gelmiyor Ne diyim eskiden açılan günaydın konularını cumanız hayırlı olsun konularını özler olduk...
forum yöneticileri olarak oyunu aktif olarak oynamayı tamamen bıraktık desem yeridir. Forum Eventları vs ile ilgili hiçbirimizde ilginmiyoruz ve uzun bir sürede ilgilenmeyeceğimizi forum üzerinden yeri gelince zaten söylüyorum. Gene Warrock için teknik destek veriliyor ama eski havasını yakalamasını kimse beklemesin. Öyle bir şey yok. Zaten forumu eski canlılığına getirmek için bir amacımızda yok. Sadece mevcut düzeni sürdüyoruz.
Clan maçlarınıda forumdan kaldırmayı amaçlamadık ama fena olmadı. Hergün aynı clanlar birbirleriyle maç yapıp yapıp duruyorlar. Altına yazılan gereksiz mesajlar ile forum boğuluyor. En azından adam gibi konular hakkında konuşacak bir platformumuz varki onu kaybetmeyiz işte.
(12-19-2011 10:10 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]forum yöneticileri olarak oyunu aktif olarak oynamayı tamamen bıraktık desem yeridir. Forum Eventları vs ile ilgili hiçbirimizde ilginmiyoruz ve uzun bir sürede ilgilenmeyeceğimizi forum üzerinden yeri gelince zaten söylüyorum. Gene Warrock için teknik destek veriliyor ama eski havasını yakalamasını kimse beklemesin. Öyle bir şey yok. Zaten forumu eski canlılığına getirmek için bir amacımızda yok. Sadece mevcut düzeni sürdüyoruz.
Clan maçlarınıda forumdan kaldırmayı amaçlamadık ama fena olmadı. Hergün aynı clanlar birbirleriyle maç yapıp yapıp duruyorlar. Altına yazılan gereksiz mesajlar ile forum boğuluyor. En azından adam gibi konular hakkında konuşacak bir platformumuz varki onu kaybetmeyiz işte.
Bu forum warrock forumu değil bence artık.
eskiden tamamen warrock forumu idi ama artık tamamen değil, doğrudur tespitin. zaten bulunanların yarısından fazlası warrock oynamıyordur ama bu demek değildirki warrock'ı tamamen saldık
Artık tamamen warrock forumu olmadığına göre uygun görülürse site adı da değişmeli bence, ne biliyim iddaa ağırlıklı olsun ya da teknoloji ağırlıklı bir forum olsun. Ama warrock adını taşıdığı süre içerisinde eğer warrock oynayan başka üyeler gelmezse bu forum da artık in cin top oynayacak
Bencede bu aralar forum çok sakin canım çok sıkılıyor
Haklısın ama forumda emekli olan çok kişi var,genelde burası emekli forum diye anılır (:
Arkadaşlık ve sohbet için forumda kalmalısın sırf oyun için değil.
Arkadaşlar bu forumun adı neden WarRockTR ? Peki neden warrock oyuncuları için açıldı bu forum böyle yapmamak lazım diğer warrock oyuncularına haksızlık.