Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Turgay'cığım sana tek bir şey demek istiyorum istersen banla beni bu lafımdan dolayı

- Ayar etme beni ! Aktif üye çek bu siteye !!!

Tamam sinirimi boşalttım Smile
Tesadüf oldu merak ettim konuyu okumak istedim Aslında Haklı tarafın var fakat bu iş bitmiş işin açıkçası bizde bıraktık oyunu bizde sadece ATA Clanı bir kaç oyuncu giriyor NBK Clanı bıraktı çoğuda iş güç sahibi adamlar başka oyunlara ilgileniyorlar bazılarımız bf3 bazılarımızda mw3 oyunuyor : ) bu foruma Tebrik btonu ben istemiştim sağ olsun anket sonucu turgay bunu halletti boş ve gereksiz yazıların okunmaması için veya nediyorsanız daha kaliteli olsun anlamında yapmıştık fakat şunu itiraf edeyimki gerçekten warrock çok iyi bir oyun ama eskidendi : ) hayırlı geceler...
ya arkadaş biz warrock dediğimi warrock türkçe destek platformu dediğinde aklımıza ilk gelen site warrocktr dır

bazılarınız çıkmış warrocktr adı değişsin canlılık gelsin ya bırakın bakın işinize gücünüze okulunuza sevgilinize
keyif olsun diye warrock oynayın bir sıkıntınız olursa foruma konu açın gereken yardımı yaparlar yaparım da

forumda bir canlılık yok huzur verici

warrock la ilgili bütün güncel bilgileri alıyorsunuz gerekli teknik yardım yapılıyor

size hafta sonları ödüllü oyunlar lazım başka sıkıntınız yok Big Grin turgayy iddaa dan kazandığın parayla 10 tane 3 günlük gold pre al foruma can ver olmuyor böyle Tongue
(12-20-2011 02:00 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]ya arkadaş biz warrock dediğimi warrock türkçe destek platformu dediğinde aklımıza ilk gelen site warrocktr dır

bazılarınız çıkmış warrocktr adı değişsin canlılık gelsin ya bırakın bakın işinize gücünüze okulunuza sevgilinize
keyif olsun diye warrock oynayın bir sıkıntınız olursa foruma konu açın gereken yardımı yaparlar yaparım da

warrock la ilgili bütün güncel bilgileri alıyorsunuz gerekli teknik yardım yapılıyor

size hafta sonları ödüllü oyunlar lazım başka sıkıntınız yok Big Grin turgayy iddaa dan kazandığın parayla 10 tane 3 günlük gold pre al foruma can ver olmuyor böyle Tongue

okul kız diye milleti oyundan soğuturken nereden buldun gold preleri =D kupon yapalım =D fikstüre baktım zaten garip garip kupa maçları var.
(12-20-2011 02:45 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(12-20-2011 02:00 AM)ByradikaL Yazılan: [ -> ]ya arkadaş biz warrock dediğimi warrock türkçe destek platformu dediğinde aklımıza ilk gelen site warrocktr dır

okul kız diye milleti oyundan soğuturken nereden buldun gold preleri =D kupon yapalım =D fikstüre baktım zaten garip garip kupa maçları var.

hafta içi bir kupon diyorsan saçma sapan maçlar var 2nci lig takımları kafanda varsa maçlar yaz bende yarın bir kupon yapmayı düşünüyorum Big Grin

iddaa dan al parayı premiumla can ver foruma turgay Big Grin
Vaybe Big Grin
Bencede forumun adı değişmemeli,çünkü hangimiz bu foruma warrock değişde başka bir nedenle üye olduk ?
Ben şahsen oyunda bir hata aldığım için üye oldum ve hatayı kendim çözüp resimli anlatımını koydum,baktım teşekkür etmişler hoşuma gitti biraz daha takıldım sonra kod falan paylaştım bıçak kodu vs falan sonra bi ara gene koptum forumdan ama gene geldim bu süre içinde warrock oynuyordum.Diyeceğim şu ki forum adı değişmemeli Turgay abi iddaa bölümü açtı biraz canlandı event,ufak forum arası yarışma falan yaparsa forum tamamen canlanır.
Forumun adının değişmesine kesinlikle bende karşıyım.

"Tebrikler" butonuna gelince yararlı bi' uygulama olduğu kadar gereksizde.İnsanların cevap hakkını elinden alan bi' uygulama.Maç konuları altında gereksiz ve tartışma yaratıcak mesajlar içinde moderatörler var nihayetinde, bırakında onlarda işlerini yapsın.

Şahsen ben ve clanım pek giremiyoruz son zamanlarda oyuna fakat, aramızda oynadığımız süreçte eskisi kadar zevk vermese de hala güzel bi' oyun olarak nitelendirilebilir.Yani bizim için öyle.
Bu oyunun tek umudu adam gibi bir klan sisteminin gelmesi gelse oyna donenler olur oyun canlanır ama nerdee...Gine maclar icin oyna giriyoruz ara sıra
(12-20-2011 04:22 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Bu oyunun tek umudu adam gibi bir klan sisteminin gelmesi gelse oyna donenler olur oyun canlanır ama nerdee...Gine maclar icin oyna giriyoruz ara sıra

Ben eski klan sistemini hatırlamıyorum nasıldı bana anlatır mısın Ö.M. ile
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler