Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Yılla Nasıl Girdiniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Önce rakı sofrası sonra oyun havası bide kızlar oohSmile Sizin nasıldı bakalım?
Keşke bu sefer öyle olsa bu güne kadar caddede veya arkadaşlarımda girerdim sabaha kadar içerdik eğlenirdik gülerdik...Bu sene nasip olmadı evde girdim..Pek bir tad alamadım ama bazı kişiler beni mutlu etti yinede allaha şükür..
İlk yavaş yavaş girdim, daha sonra hızlandım.
normal planimiz wardi arkadaslarla, ama ahstalandim ve bütün planlarimiz suya düstü, ben yatakda girdim yeni yil'a hasta hasta

Alıntı:Önce rakı sofrası

Alıntı:caddede veya arkadaşlarımda girerdim sabaha kadar içerdik

nedir sizdeki bu alkohl sevdasi??
yani türkiye gibi müslüman bir Ülkeye yakistiramiyorum, resmen utaniyorum, Simdi biz almanlara siz neden iciyorsunuz diye sorabilirmiyiz?
Müslüman bir ülke deme! Türkiye TÜRK bir ülke sadece ben müslümanım ama olmayanda var olanda, mümin olanda var olmayanda...Bunu sorgulamak bizlere düşmez...Eğer sen kendi geleceğini düşünmüyorsan hem sağlık hemde öbür dünya açısından o düşünmeyenin sorunudur..Onu sorgulamak rabbimize düşer..Böyle konuların yeri ve zamanı değil herkes özeleştirisini kendi içinde yapsın..Bunlardan bizler sorumlu olacağız...Her koyun kendi bacağından asılır..

TaTy

noluyo len burda ? [Resim: drunkard.gif]
[Resim: sidik.gif]

turk0lord

bekleme yapma devam et Big Grin
Yılbaşında içilmez günah,pazartesi içilmez günah,salı içilmez günah,çarşamba içilmez günah,perşembe içilmez günah,cuma içilmez günah !!! Peki ne zaman içilecek?Neye göre günah veya neye göre günah değil?

P.S:Bu arada yılbaşını ilk kutlayan toplum Türklerdir.Daha ortada dinler vs.yokken,atalarımızın kendi takviminde belli başlı günleri vardı,bunlardan bir taneside ''gün dönümü'' adını verdikleri bir günmüş.Bu gün,şu an ki yılbaşına denk gelmekte.Atalarımız obalarında,köylerinde toplanır,bir ağaç altında birbirlerine hediye bırakırlarmış.Yani,demem şu ki:Ne zaman haçlı seferleri oldu,bu kendini bir şey sanan Avrupa milletleri,(Avrupa'da şu an yaşamakta olanlar arasında bir tane bile saf kan yoktur. ! ) bizden bir çok şeyi çaldıkları gibi bunuda çaldılar.Daha sonra 25 Aralık İsa'nın doğum günü dediler,ona da Noel dediler,dediler de dediler...Ki İsa'nın da 25'inde doğmadığını daha yeni öğrendiler,yazık.Amacım provokasyon vs. yapmak değil,sadece doğruları yazdım.

Şunu da belirtmessem olmaz,nasıl bir zihniyet diğer bir kişinin alkol kullanıp kullanmadığına karışabilir?

Son olarakta,şu Avrupalıların çam ağaçlarına,şöminelerine astıkları çoraplar(hediye için,belki getirir Noel Baba Smile ) yine ilk kez bizim tarafamızdan kullanılmıştır,atalarımız tarafından.Hiç bir değerimize sahip çıkmıyoruz ya,sözüm ona EN AZINDAN bu değerlerimize sahip çıkalım,bilelim bu kültürün bizim olduğunu. Smile
Evet bende okudum kışın kötü geçmemesi için bir adak oalrak yapılıyormuş orta asyada.Herşey bi yana adamlar rakı yı bile çalmaya çalışıyolar.
(01-01-2010 03:07 AM)neglector Yazılan: [ -> ]Yılbaşında içilmez günah,pazartesi içilmez günah,salı içilmez günah,çarşamba içilmez günah,perşembe içilmez günah,cuma içilmez günah !!! Peki ne zaman içilecek?Neye göre günah veya neye göre günah değil?

P.S:Bu arada yılbaşını ilk kutlayan toplum Türklerdir.Daha ortada dinler vs.yokken,atalarımızın kendi takviminde belli başlı günleri vardı,bunlardan bir taneside ''gün dönümü'' adını verdikleri bir günmüş.Bu gün,şu an ki yılbaşına denk gelmekte.Atalarımız obalarında,köylerinde toplanır,bir ağaç altında birbirlerine hediye bırakırlarmış.Yani,demem şu ki:Ne zaman haçlı seferleri oldu,bu kendini bir şey sanan Avrupa milletleri,(Avrupa'da şu an yaşamakta olanlar arasında bir tane bile saf kan yoktur. ! ) bizden bir çok şeyi çaldıkları gibi bunuda çaldılar.Daha sonra 25 Aralık İsa'nın doğum günü dediler,ona da Noel dediler,dediler de dediler...Ki İsa'nın da 25'inde doğmadığını daha yeni öğrendiler,yazık.Amacım provokasyon vs. yapmak değil,sadece doğruları yazdım.

Şunu da belirtmessem olmaz,nasıl bir zihniyet diğer bir kişinin alkol kullanıp kullanmadığına karışabilir?

Son olarakta,şu Avrupalıların çam ağaçlarına,şöminelerine astıkları çoraplar(hediye için,belki getirir Noel Baba Smile ) yine ilk kez bizim tarafamızdan kullanılmıştır,atalarımız tarafından.Hiç bir değerimize sahip çıkmıyoruz ya,sözüm ona EN AZINDAN bu değerlerimize sahip çıkalım,bilelim bu kültürün bizim olduğunu. Smile

Açıklama Mükemmel!
Yaklaşık 2-3 Arkadaşım davet etti, fakat gidemedim.
Bu yıl evdeydim, biraz alkol aldım, biraz tv, biraz tel, flan derken... Saat 23:59 Oldu.
Geri sayım'dan sonra 2010 yılına sızarak girdim. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler