Yeni Yılla Nasıl Girdiniz
The following warnings occurred:
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
[PHP]   errorHandler->error
/inc/functions.php 1551 header
/inc/class_session.php 360 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
/global.php 57 session->init
/showthread.php 21 require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File Line Function
/inc/class_session.php 365 my_setcookie
/inc/class_session.php 98 session->load_guest
File Line Function
/inc/class_session.php 106 my_setcookie
File Line Function
/inc/functions.php 1612 my_setcookie
/inc/functions_indicators.php 54 my_set_array_cookie
/showthread.php 456 mark_thread_read

sol_reklam_link
sag_reklam_link

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Konudaki Cevap Sayısı
19
Konuyu Açan Kişi
mogazz
Görüntülenme Sayısı
2256

Konu Kapalı 

Derecelendir
  • 3 Oylar - 4.33 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paylaş
mogazz
Ama sen duur
*

Profil Bilgileri
Adı: asd

Katılma Tarihi: Dec 2009

Rep Puanı: 212

Warrock Bilgileri
Nick: mogazz

K/D: 3.1

LwL: 52

Clan: JsT

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
spectre
Bronz Premium
Engineer
G36-CD
Urban OPS
Önce rakı sofrası sonra oyun havası bide kızlar oohSmile Sizin nasıldı bakalım?

[Resim: gollumchav2.jpg]
Bu takkenin altında etten fazlası var, bu takkenin altında bir yobaz var. Ve yobazlara fikir işlemez.

İmzasına dev boyutlarda Avril vs. fotoğrafları koyan gençler. Onlar sizi asla farketmeyecek.
01-01-2010 01:35 AM
Tüm Mesajlarını Bul
»CrusheR«
Binbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: Alper [Cashboy8]

Katılma Tarihi: Oct 2009

Rep Puanı: 481

Warrock Bilgileri
Nick: Bombastic

K/D: 2.20

LwL: 54

Clan: [TR]

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
RE: Yeni Yılla Nasıl Girdiniz
Keşke bu sefer öyle olsa bu güne kadar caddede veya arkadaşlarımda girerdim sabaha kadar içerdik eğlenirdik gülerdik...Bu sene nasip olmadı evde girdim..Pek bir tad alamadım ama bazı kişiler beni mutlu etti yinede allaha şükür..
01-01-2010 01:38 AM
Tüm Mesajlarını Bul
Volkan
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Volkan

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 326

Warrock Bilgileri
Nick: l3edbaht

K/D: ∞

LwL: ∞

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
İlk yavaş yavaş girdim, daha sonra hızlandım.
01-01-2010 01:46 AM
Tüm Mesajlarını Bul
sp0ng3b0b
Albay
*

Profil Bilgileri
Adı: Ümit

Rep Puanı: 134

Warrock Bilgileri
Nick: sp0ng3b0b

K/D: 1.5x

LwL: 100

Clan: YoK

8. Slot Silahım :
gold_scorpion
Favori Silah :
m60
Gold Premium
Assault
M60
CQC
normal planimiz wardi arkadaslarla, ama ahstalandim ve bütün planlarimiz suya düstü, ben yatakda girdim yeni yil'a hasta hasta

Alıntı:Önce rakı sofrası

Alıntı:caddede veya arkadaşlarımda girerdim sabaha kadar içerdik

nedir sizdeki bu alkohl sevdasi??
yani türkiye gibi müslüman bir Ülkeye yakistiramiyorum, resmen utaniyorum, Simdi biz almanlara siz neden iciyorsunuz diye sorabilirmiyiz?

[Resim: 70341.gif]

01-01-2010 02:36 AM
Web Sayfasını Ziyeret Edin Tüm Mesajlarını Bul
»CrusheR«
Binbaşı
*

Profil Bilgileri
Adı: Alper [Cashboy8]

Rep Puanı: 481

Warrock Bilgileri
Nick: Bombastic

K/D: 2.20

LwL: 54

Clan: [TR]

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Sniper
FAMAS
CQC
Müslüman bir ülke deme! Türkiye TÜRK bir ülke sadece ben müslümanım ama olmayanda var olanda, mümin olanda var olmayanda...Bunu sorgulamak bizlere düşmez...Eğer sen kendi geleceğini düşünmüyorsan hem sağlık hemde öbür dünya açısından o düşünmeyenin sorunudur..Onu sorgulamak rabbimize düşer..Böyle konuların yeri ve zamanı değil herkes özeleştirisini kendi içinde yapsın..Bunlardan bizler sorumlu olacağız...Her koyun kendi bacağından asılır..
01-01-2010 02:39 AM
Tüm Mesajlarını Bul
TaTy
Unregistered

noluyo len burda ? [Resim: drunkard.gif]
[Resim: sidik.gif]
01-01-2010 02:49 AM
turk0lord
Unregistered

bekleme yapma devam et Big Grin
01-01-2010 03:05 AM
neglector
Kök Tengri
Elite

Profil Bilgileri
Adı: Ülgen

Rep Puanı: 375

Warrock Bilgileri
Nick: ?!

K/D: 99.9

LwL: 99

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
famas
Gold Premium
Engineer
M60
CQC
Yılbaşında içilmez günah,pazartesi içilmez günah,salı içilmez günah,çarşamba içilmez günah,perşembe içilmez günah,cuma içilmez günah !!! Peki ne zaman içilecek?Neye göre günah veya neye göre günah değil?

P.S:Bu arada yılbaşını ilk kutlayan toplum Türklerdir.Daha ortada dinler vs.yokken,atalarımızın kendi takviminde belli başlı günleri vardı,bunlardan bir taneside ''gün dönümü'' adını verdikleri bir günmüş.Bu gün,şu an ki yılbaşına denk gelmekte.Atalarımız obalarında,köylerinde toplanır,bir ağaç altında birbirlerine hediye bırakırlarmış.Yani,demem şu ki:Ne zaman haçlı seferleri oldu,bu kendini bir şey sanan Avrupa milletleri,(Avrupa'da şu an yaşamakta olanlar arasında bir tane bile saf kan yoktur. ! ) bizden bir çok şeyi çaldıkları gibi bunuda çaldılar.Daha sonra 25 Aralık İsa'nın doğum günü dediler,ona da Noel dediler,dediler de dediler...Ki İsa'nın da 25'inde doğmadığını daha yeni öğrendiler,yazık.Amacım provokasyon vs. yapmak değil,sadece doğruları yazdım.

Şunu da belirtmessem olmaz,nasıl bir zihniyet diğer bir kişinin alkol kullanıp kullanmadığına karışabilir?

Son olarakta,şu Avrupalıların çam ağaçlarına,şöminelerine astıkları çoraplar(hediye için,belki getirir Noel Baba Smile ) yine ilk kez bizim tarafamızdan kullanılmıştır,atalarımız tarafından.Hiç bir değerimize sahip çıkmıyoruz ya,sözüm ona EN AZINDAN bu değerlerimize sahip çıkalım,bilelim bu kültürün bizim olduğunu. Smile

It feels so freaking gorgeous to be back on WarRockTR's track again! I'm now all like: ''heck yeah, I missed you guys a lot and don't want this to end ever again!''. Honestly, I should like to say how utterly grateful I'm as I'm back again on the train! Love ya all! süperr
(Bu Mesaj 01-01-2010 03:09 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : neglector.)
01-01-2010 03:07 AM
Tüm Mesajlarını Bul
mogazz
Ama sen duur
*

Profil Bilgileri
Adı: asd

Katılma Tarihi: Dec 2009

Rep Puanı: 212

Warrock Bilgileri
Nick: mogazz

K/D: 3.1

LwL: 52

Clan: JsT

8. Slot Silahım :
silver_tmp
Favori Silah :
spectre
Bronz Premium
Engineer
G36-CD
Urban OPS
Evet bende okudum kışın kötü geçmemesi için bir adak oalrak yapılıyormuş orta asyada.Herşey bi yana adamlar rakı yı bile çalmaya çalışıyolar.

[Resim: gollumchav2.jpg]
Bu takkenin altında etten fazlası var, bu takkenin altında bir yobaz var. Ve yobazlara fikir işlemez.

İmzasına dev boyutlarda Avril vs. fotoğrafları koyan gençler. Onlar sizi asla farketmeyecek.
01-01-2010 03:15 AM
Tüm Mesajlarını Bul
Volkan
Tümgeneral
*

Profil Bilgileri
Adı: Volkan

Katılma Tarihi: Nov 2009

Rep Puanı: 326

Warrock Bilgileri
Nick: l3edbaht

K/D: ∞

LwL: ∞

Clan:

8. Slot Silahım :
gold_mp7a1
Favori Silah :
mp7a1
Gold Premium
Medic
FAMAS
CQC
(01-01-2010 03:07 AM)neglector Yazılan:  Yılbaşında içilmez günah,pazartesi içilmez günah,salı içilmez günah,çarşamba içilmez günah,perşembe içilmez günah,cuma içilmez günah !!! Peki ne zaman içilecek?Neye göre günah veya neye göre günah değil?

P.S:Bu arada yılbaşını ilk kutlayan toplum Türklerdir.Daha ortada dinler vs.yokken,atalarımızın kendi takviminde belli başlı günleri vardı,bunlardan bir taneside ''gün dönümü'' adını verdikleri bir günmüş.Bu gün,şu an ki yılbaşına denk gelmekte.Atalarımız obalarında,köylerinde toplanır,bir ağaç altında birbirlerine hediye bırakırlarmış.Yani,demem şu ki:Ne zaman haçlı seferleri oldu,bu kendini bir şey sanan Avrupa milletleri,(Avrupa'da şu an yaşamakta olanlar arasında bir tane bile saf kan yoktur. ! ) bizden bir çok şeyi çaldıkları gibi bunuda çaldılar.Daha sonra 25 Aralık İsa'nın doğum günü dediler,ona da Noel dediler,dediler de dediler...Ki İsa'nın da 25'inde doğmadığını daha yeni öğrendiler,yazık.Amacım provokasyon vs. yapmak değil,sadece doğruları yazdım.

Şunu da belirtmessem olmaz,nasıl bir zihniyet diğer bir kişinin alkol kullanıp kullanmadığına karışabilir?

Son olarakta,şu Avrupalıların çam ağaçlarına,şöminelerine astıkları çoraplar(hediye için,belki getirir Noel Baba Smile ) yine ilk kez bizim tarafamızdan kullanılmıştır,atalarımız tarafından.Hiç bir değerimize sahip çıkmıyoruz ya,sözüm ona EN AZINDAN bu değerlerimize sahip çıkalım,bilelim bu kültürün bizim olduğunu. Smile

Açıklama Mükemmel!
Yaklaşık 2-3 Arkadaşım davet etti, fakat gidemedim.
Bu yıl evdeydim, biraz alkol aldım, biraz tv, biraz tel, flan derken... Saat 23:59 Oldu.
Geri sayım'dan sonra 2010 yılına sızarak girdim. Big Grin
(Bu Mesaj 01-01-2010 04:29 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Volkan.)
01-01-2010 04:14 AM
Tüm Mesajlarını Bul
« Önceki | Sonraki »
Konu Kapalı 

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Gitara Yeni Başlangıç Snowrusher 11 4,430 02-10-2014 05:15 PM
Son Mesaj: Snowrusher
  Boyumu Nasıl Uzatırım ? Pegasus. 16 3,442 09-28-2013 08:28 PM
Son Mesaj: can2121
  Yeni teknik direktör? Connor Keeway 5 1,954 09-28-2013 06:43 PM
Son Mesaj: can2121
  Tablet nasıl? Killer10TR 7 2,226 01-30-2013 11:09 PM
Son Mesaj: riskx
  THQ'nun yeni sahibi Ubisoft mu oluyor? Deathwing 7 2,415 12-22-2012 04:46 PM
Son Mesaj: FBIStorm

İletişim | Warrock Türkiye / Ship Supply | Yukarıya dön | İçeriğe Dön | Mobile Version | RSS Beslemesi
Ship Supply
Шип Сапплай