Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İnternetten Alış -Veriş
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben gittigidiyordan alış-veriş yapıcamda babamdan saklı,neden saklı diye sorarsanız ayakkabı alıcam,daha 10 gün önce bi tane aldım yine alırsam babam napıcaksın der ve karşı çıkar geldikten sonra bişey desede sorun olmaz ama bi sorunum var. Kredi kartı lazım internetten alış-veriş yapmam için benim bir tane kartım var ama kredi kartı değil hastaneden aldığım maaşı çekmek için açtırdığım atm kartı var onunla alış veriş yapabilrmiyim bilgisi olan varmı.
Maaş kartı ile alışveriş yapılmıyor internet üstünden. Normal alışverişlerde de taksit imkanı yok zaten tek çekim kullanabiliyorsun. İnternete açık olmuyor Smile
Bankamatik kartıyla da alışveriş yapabilirsin sorun olmaz. Benim de ziraat bankamatik kartım var yapabiliyorum.
(12-12-2011 05:34 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Maaş kartı ile alışveriş yapılmıyor internet üstünden. Normal alışverişlerde de taksit imkanı yok zaten tek çekim kullanabiliyorsun. İnternete açık olmuyor Smile

Kredi kartı, bankamatik kartı hepsinde taksit yapılıyor diye biliyorum can. kredi kartı kesinde bankamatik kartından pek emin değilim
(12-12-2011 05:34 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ]Bankamatik kartıyla da alışveriş yapabilirsin sorun olmaz. Benim de ziraat bankamatik kartım var yapabiliyorum.
(12-12-2011 05:34 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Maaş kartı ile alışveriş yapılmıyor internet üstünden. Normal alışverişlerde de taksit imkanı yok zaten tek çekim kullanabiliyorsun. İnternete açık olmuyor Smile

Kredi kartı, bankamatik kartı hepsinde taksit yapılıyor diye biliyorum can. kredi kartı kesinde bankamatik kartından pek emin değilim

valla olursa çok ama çok iyi olur,baya bi para biriktirdim,boş boş durmasın bari.tuncelide nike ve adidas bayisi yok Sad
ben bir kere maaş kartımla warrock için alışveriş yapmıştım ama peşin olarak yapmıştım taksit denemedim bilmiyorum onu da belirteyim de ama kredi kartıyla defalarca alışveriş yaptım hep taksitli şu anda zaten 430 lira borcum var Big Grin (gittigidiyordan ikiside)
(12-12-2011 05:42 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ]ben bir kere maaş kartımla warrock için alışveriş yapmıştım ama peşin olarak yapmıştım taksit denemedim bilmiyorum onu da belirteyim de ama kredi kartıyla defalarca alışveriş yaptım hep taksitli şu anda zaten 430 lira borcum var Big Grin (gittigidiyordan ikiside)

Aynen bendede maaş kartı var 650 lira para var boş boş duruyodu bunu öğrendiğim iyi oldu çok sağol Wink
akifim bende iş bankası bankamatikle kredikartı var.ben bankaya gidip sordum bankamatikle internetden alışveriş yapabilirmiyim diye yapabilirsin dediler ama taksit olmuyormuş o yüzden kredikartı kullanıyorum
(12-12-2011 06:01 PM)Raikko Yazılan: [ -> ]akifim bende iş bankası bankamatikle kredikartı var.ben bankaya gidip sordum bankamatikle internetden alışveriş yapabilirmiyim diye yapabilirsin dediler ama taksit olmuyormuş o yüzden kredikartı kullanıyorum

eyvallah talha abi sağolasın Smile
Yaparsın ama direk hesaptan düşerler, kredi kartıyla alırsan gelecek aya devretme ve taksitleme gibi ek özellikler var
Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
Öncelikle kartı internetten alışverişe açtırmak gerekiyor. Bunun için bankayı aramanız yeterli. Daha sonra kartın 3D Secure özelliğini aktif etmeniz gerekiyor. Bu işlemi alışveriş sırasında gelecek olan otomatik yönlendirmelerle yapabilirsiniz.

Eğer kartınız Finans Banka aitse taksit özelliğini kullanabilirsiniz. Finas Bank dışındaki banka kartlarında taksit özelliği bulunmuyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler