(12-12-2011 06:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
Öncelikle kartı internetten alışverişe açtırmak gerekiyor. Bunun için bankayı aramanız yeterli. Daha sonra kartın 3D Secure özelliğini aktif etmeniz gerekiyor. Bu işlemi alışveriş sırasında gelecek olan otomatik yönlendirmelerle yapabilirsiniz.
Eğer kartınız Finans Banka aitse taksit özelliğini kullanabilirsiniz. Finas Bank dışındaki banka kartlarında taksit özelliği bulunmuyor.
Bankaya gidip yaptırabilirmiyim.Yaşım 18'den küçük ama kart benim üzerime
Yaptırabilirsin diye biliyorum benimde akbank neo kartım var yaşım 18 den küçük geçen gün gittim internet şifresini falan hallettim.
(12-12-2011 06:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
Öncelikle kartı internetten alışverişe açtırmak gerekiyor. Bunun için bankayı aramanız yeterli. Daha sonra kartın 3D Secure özelliğini aktif etmeniz gerekiyor. Bu işlemi alışveriş sırasında gelecek olan otomatik yönlendirmelerle yapabilirsiniz.
Eğer kartınız Finans Banka aitse taksit özelliğini kullanabilirsiniz. Finas Bank dışındaki banka kartlarında taksit özelliği bulunmuyor.
kart açtırma olayı ne alaka? ben kartı bankanın yanından bile geçirmeden çok rahat alışveriş yaptım yapılabiliyor bankayı aramaya falan gerek yok bizzat kendim yaptım o yüzden konuşuyorum ağızdan dolma laflarla yorum yapmıyorum burada ama dediğim gibi taksitlendirme olayını bilmiyorum bankamatik kartıyla
Havale ile de yapabilirsin kredi kartın yoksa.Ayrıca eve kargo gelmicekmi ayakkabı babandan gizli alcam demişsinde : ) Şubeye kargo yaptırma varsa şubeden al babana çaktırmadan : )
(12-12-2011 09:45 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Havale ile de yapabilirsin kredi kartın yoksa.Ayrıca eve kargo gelmicekmi ayakkabı babandan gizli alcam demişsinde : ) Şubeye kargo yaptırma varsa şubeden al babana çaktırmadan : )
evet gizli alıcam,duysaa varyaa ....

Saolun arkadaşlar bilgi verdiğiniz için
(12-12-2011 10:08 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ] (12-12-2011 09:45 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]Havale ile de yapabilirsin kredi kartın yoksa.Ayrıca eve kargo gelmicekmi ayakkabı babandan gizli alcam demişsinde : ) Şubeye kargo yaptırma varsa şubeden al babana çaktırmadan : )
evet gizli alıcam,duysaa varyaa .... 
Saolun arkadaşlar bilgi verdiğiniz için
Velinin telefon numarasını istiyorum hemen veriyorsun ! Kötü içerikli şeyler yapmana izin vermeyeceğim..

(12-12-2011 07:09 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ] (12-12-2011 06:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
İsterse bir şansını dene. Ama büyük ihtimalle aşağıda yazdığım olay gerçekleşecek;
Bankaya gittiğin zaman güvenlik görevlisi sana bankadaki telefondan müşteri hizmetlerini aramanı söylecektir. Yapman gereken bankayı aramak, önce müşteri numarasını gireceksin sonra müşteri temsilcisi çıkacak karşıya ona "banka kartımı internetten alışverişe açtırmak istiyorum" diyeceksin, sana bir kaç güvenlik sorusu(doğum tarihi ve anne kızlık soyadı) soracak onları cevapladıktan sonra istediğini kontrol edecek. İsteğini yerine getirecek ve sana "3D secure özelliğini aktif etmeniz gerekiyor" şeklinde bir uyarıda bulunacak.
(12-12-2011 08:58 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Yaptırabilirsin diye biliyorum benimde akbank neo kartım var yaşım 18 den küçük geçen gün gittim internet şifresini falan hallettim.
İnternet bankacılığı için şubeye gitmek gerekiyor. İnternet bankacılığı daha kapsamlı bir olay.
(12-12-2011 09:26 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ] (12-12-2011 06:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
kart açtırma olayı ne alaka? ben kartı bankanın yanından bile geçirmeden çok rahat alışveriş yaptım yapılabiliyor bankayı aramaya falan gerek yok bizzat kendim yaptım o yüzden konuşuyorum ağızdan dolma laflarla yorum yapmıyorum burada ama dediğim gibi taksitlendirme olayını bilmiyorum bankamatik kartıyla
Çoğu banka kartı internetten alışverişe kapalı olarak geliyor.
Sen bir tane kartla yaptın ben en az 4 farklı kartla yaptım.

(12-12-2011 10:24 PM)BuRi Yazılan: [ -> ] (12-12-2011 07:09 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ] (12-12-2011 06:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
İsterse bir şansını dene. Ama büyük ihtimalle aşağıda yazdığım olay gerçekleşecek;
Bankaya gittiğin zaman güvenlik görevlisi sana bankadaki telefondan müşteri hizmetlerini aramanı söylecektir. Yapman gereken bankayı aramak, önce müşteri numarasını gireceksin sonra müşteri temsilcisi çıkacak karşıya ona "banka kartımı internetten alışverişe açtırmak istiyorum" diyeceksin, sana bir kaç güvenlik sorusu(doğum tarihi ve anne kızlık soyadı) soracak onları cevapladıktan sonra istediğini kontrol edecek. İsteğini yerine getirecek ve sana "3D secure özelliğini aktif etmeniz gerekiyor" şeklinde bir uyarıda bulunacak.
(12-12-2011 08:58 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Yaptırabilirsin diye biliyorum benimde akbank neo kartım var yaşım 18 den küçük geçen gün gittim internet şifresini falan hallettim.
İnternet bankacılığı için şubeye gitmek gerekiyor. İnternet bankacılığı daha kapsamlı bir olay.
(12-12-2011 09:26 PM)Jaloux Yazılan: [ -> ] (12-12-2011 06:25 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Banka(maaş) kartı ile internetten alışveriş yapılabiliyor.
Çoğu banka kartı internetten alışverişe kapalı olarak geliyor.
Sen bir tane kartla yaptın ben en az 4 farklı kartla yaptım. 
Eyvallah gerçekten çok yardımın dokundu

Maaş kartı dediğiniz şey Ziraat'in banka kartıysa internet alışverişine direk açık oluyor. Bende 1 yıldır kullanıyorum arada bir. Ayrıca GittiGidiyor'da bir kaç önce banka kartı ile alışveriş yapabilme sistemi geldi. Ziraat kartınla rahatlıkla alışveriş yapabiliyor olman lazım. 3D Secure ayarı yapmana Ziraat'ta gerek yok ama Garanti'de onuda biliyorum. Lakin diğer bankalar ile ilgili bir şey diyemeyeceğim ama banka kartına taksit normal şartlar altında olmaz. Sonuçta banka kartı hesabındaki parayı kontrol ettiğin bir karttır. Hesabında para yoksa alışveriş yapamazsın ama kredi kartında öyle değildir. Sanki paran varmış gibi alışveriş yapabilirsin, sonrada kredi kartı borcundan kıvranırsın o ayrı.