Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Korean
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar oynamayan ve kore hesabı olan varmı 2 hafta hergün 2 saat uğraştım koreyi yapamıyorum lütfen oynamayan yada fazladan olan versin

Erdem Döşer

Bende hesap var ama veremem kendim kasıyorm Smile zar zor üyelik açabildim .
Hatırlatırım size burası warrock forumu WARROCK KOREAN DEĞİL !
olsn ne fark eder ikiside warrock
(12-11-2011 04:31 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]olsn ne fark eder ikiside warrock

İlk önce türkçe'ne dikkat et burası bildiğin saçma forumlardan değil kendini bilen insanların olduğu bir forum ve bence WARROCK KOREAN'IN burada yasaklanması lazım çünkü derler ya bir teknoloji ürünü için yan sanayi diye WARROCK KOREAN'DA öyle bir şey.
saint saçmalamışsın burası warrock forumuysa o zaman burda iddaa nın ne işi var onu açıkla bakıyım şuan kurduğun mantıkla.
(12-11-2011 04:35 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(12-11-2011 04:31 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]olsn ne fark eder ikiside warrock

İlk önce türkçe'ne dikkat et burası bildiğin saçma forumlardan değil kendini bilen insanların olduğu bir forum ve bence WARROCK KOREAN'IN burada yasaklanması lazım çünkü derler ya bir teknoloji ürünü için yan sanayi diye WARROCK KOREAN'DA öyle bir şey.

adam warrock koreye yan sanayi demiş xde
(12-11-2011 05:54 PM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(12-11-2011 04:35 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

adam warrock koreye yan sanayi demiş xde

^^
xD bi kere oda varrock buda varrock farketmez + burası milyonların oldugu bi forum deil konusmamda neye dikkat etcem işte küfürmü ettimki? + lütfen konudan sapmayalım bütün konularda sapma oluyor oynamayan yada fazla warrock kore çarı olan verebilirmmi lütfen
madem öyle niye warrock korean diye sayfa açıldı nasıl üye olunacağı anlatıldı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler