Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Korean
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
google var kardeşim ben ordan buldum kimlik numarası o kimlik numarası istediği bölümde korece ne yazıyorsa kopyala yapıştır google görsellere al ordan bi numara Smile
(12-11-2011 07:00 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]xD bi kere oda varrock buda varrock farketmez + burası milyonların oldugu bi forum deil konusmamda neye dikkat etcem işte küfürmü ettimki? + lütfen konudan sapmayalım bütün konularda sapma oluyor oynamayan yada fazla warrock kore çarı olan verebilirmmi lütfen

4 yıldır warrockla kopmadan ilgilendim ama "varrock" yazanıda ilk kez gördüm Big Grin
(12-11-2011 07:07 PM)Turkbrave Yazılan: [ -> ]
(12-11-2011 07:00 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]xD bi kere oda varrock buda varrock farketmez + burası milyonların oldugu bi forum deil konusmamda neye dikkat etcem işte küfürmü ettimki? + lütfen konudan sapmayalım bütün konularda sapma oluyor oynamayan yada fazla warrock kore çarı olan verebilirmmi lütfen

4 yıldır warrockla kopmadan ilgilendim ama "varrock" yazanıda ilk kez gördüm Big Grin

madem öyle WarRock diyeceksin Big Grin
oncelikle 4halukg evet biliorum ksn no kimlik nolar falan var ama hata verio kayıt olmuo işte korece oldugu icin hatayıda anlamıyorum.

ve turkbrave ona bakarsan sende cümle sonuna . koymayı unutmussun Big GrinBig GrinBig Grintotos.giftotos.gif
hatayı kopyala translate.google.com sitesine gir yapıştır öğren Big Grin
(12-11-2011 07:17 PM)ardasparrov99 Yazılan: [ -> ]oncelikle 4halukg evet biliorum ksn no kimlik nolar falan var ama hata verio kayıt olmuo işte korece oldugu icin hatayıda anlamıyorum.

ve turkbrave ona bakarsan sende cümle sonuna . koymayı unutmussun Big GrinBig GrinBig Grintotos.giftotos.gif

Bir şey demiyorum 'ergensin' kardeşim.
ne alaka Big Grin
İşte gene sonuçsuz konu saptı Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler