(12-02-2011 06:46 PM)Star Yazılan: [ -> ]Şimdi biraz düşündükten sonra bu fikir benim kafama güzel geldi, ulan şişmanların ne suçu var? Onlar neden sevişecek insan bulamıyorlar?
kardeeeeeş erkekler her seferinde ruslarlamı sevişiyo

(12-02-2011 06:46 PM)Star Yazılan: [ -> ]Şimdi biraz düşündükten sonra bu fikir benim kafama güzel geldi, ulan şişmanların ne suçu var? Onlar neden sevişecek insan bulamıyorlar?
Ege sana katılıyorum.. Ve bu dönemde bakire gençlerin ilişkiye girmesini bile bilmiyorlar bu yüzden yararlı bir okul olabilir viyana gibi bir yerde..
(12-01-2011 05:21 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Parayı tamamlayım evden kaçıcam 1 dönem kalır gelirim hehehe 
şaka filan deil cidden bende düşünüyorum parası sorun deil farklı yerler görmek bende isterim merak ettim açıkcası o eğitimi.
(12-02-2011 08:18 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ] (12-01-2011 05:21 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Parayı tamamlayım evden kaçıcam 1 dönem kalır gelirim hehehe 
şaka filan deil cidden bende düşünüyorum parası sorun deil farklı yerler görmek bende isterim merak ettim açıkcası o eğitimi.
Git gel anlat bize o zaman.

Okulun adı adresi gibi iletişime geçebilecegim bilgileri bilen varmı ?
(12-02-2011 08:22 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Okulun adı adresi gibi iletişime geçebilecegim bilgileri bilen varmı ?
Google amcamda sor bir istersen okulun sitesini bulabilirsen gerisi gelir sana yardımcı olurum 4-5 saat sonra.. Sabret

Cidden düşünmüyorsun değil mi

gey seksi falan yaptırırlar