Böyle bir okulun türkiyede kalkması için kadının bir mal olup köle gibi kullanan erkeklerin bitmesi lazım %15 kişi falan türkiye nufusunda okuma yazma bilmiyor eğitim oranının artması lazım şimdi çok çok erken..
Bu okula çok güzel kızların ve çok yakışıklı erkeklerin kayıt yaptıracağınızı sanmıyorsunuzdur umarım =) gözünüzde canlandırın önce kayıt yaptıracakları =) ama nefes alsın yeter moduna girdiyseniz karışmam ben

(12-01-2011 08:36 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Bu okula çok güzel kızların ve çok yakışıklı erkeklerin kayıt yaptıracağınızı sanmıyorsunuzdur umarım =) gözünüzde canlandırın önce kayıt yaptıracakları =) ama nefes alsın yeter moduna girdiyseniz karışmam ben 
Cidden sanki megan fox gelecek

İri yarı şişman kadınlarla sakallı pis kokan adamlar gelir bence

Aslına bakarsanız, 1.400 sterlin verecek insanlarda biraz güzel olma ihtimali taşıyor. Veya pis kokmayan kişiler

Bence gidecek olanlar, cinsel anlamda sorun yaşayan zengin insanlar olacak.
(12-01-2011 08:59 PM)MW3 Yazılan: [ -> ]Aslına bakarsanız, 1.400 sterlin verecek insanlarda biraz güzel olma ihtimali taşıyor. Veya pis kokmayan kişiler
Bence gidecek olanlar, cinsel anlamda sorun yaşayan zengin insanlar olacak.
Yada pis kokan cinsellikten umudunu kesmiş kısaca eline mahkum ama bankadan çektiği krediyle şansını deneyecek kisiler

ülkemize gelmesi olağandışı bir olay olur

hem dini açıdan hem toplumun kafa yapısı açısından türkiyede olma ihtimali %0.000000001 bile değil

abi 4 bin diyoya çok para

Şimdi biraz düşündükten sonra bu fikir benim kafama güzel geldi, ulan şişmanların ne suçu var? Onlar neden sevişecek insan bulamıyorlar?